Etusivu / Yleinen / Mastertoiminta kaudella 2021

Mastertoiminta kaudella 2021

tiistai 22.6.2021

Master Cup kisataan tavallisesti maantiepyöräilyssä yhteislähtö- ja väliaikalähtökilpailu sarjoina. Normaalilla kaudella kilpailusarjan muodostaa 6-7 osakilpailuja, jotka yhdessä muodostavat Master Cupin. Masterlähdöt ajetaan maantiekilpailuissa omina lähtöinä. Osallistujat arvostavat kovaa kilpailua, mutta hyvä henki ja turvallisuus tärkeimpinä asioina.

Koronatilanne vaikuttaa Master Cupin järjestämiseen kaudella 2021. Aika-ajojen osalta Master Cup on käynnistynyt ja se on tarkoitus viedä läpi täysimittaisesti. Yhteislähtökilpailuiden osalta seurataan koronatilannetta, ja sen mukaan tehdään päätökset toteutuvista kilpailuista.

Lue lisää Master Cupista ja katso tempo cupin kilpailukalenteri Master Cup -sivulta.

Mastereiden kansainvälisen toiminnan organisointi

Mastereiden maailmanmestaruuskilpailujen karsintakilpailut 2021 (UCI Granfondo World Series) ovat parhaillaan käynnissä ympäri maailmaa. Karsintakilpailut ovat avoimia kansainvälisiä kilpailuita – niihin voi osallistua vapaasti hankkimalla kansainvälisen UCI-kilpailulisenssin. Tällä kaudella myös Suomi on saanut oman karsintakilpailun järjestettäväkseen ensimmäistä kertaa. Tour Lakeland ajetaan Lahden seudulla 23.–24.7. Kilpailu on avoin ikäryhmätasolla kisaaville lisenssinhaltijoille ja parhaiten sijoittuneet saavat osallistumisoikeuden mastereiden MM-kisoihin 6.–10.10. Sarajevoon Bosnia Hertsegovinaan.

Ikäluokkien Pohjoismaiden mestaruuskilpailut järjestetään Ruotsissa 31.7.-1.8.2021

Ruotsalainen Skoghall’s CK Hammarö -seura järjestää tänä vuonna Mastereiden PM-kilpailut Kil-nimisellä paikkakunnalla lähellä Karlstadin kaupunkia. Kil sijaitsee noin 320 kilometriä Tukholmasta suoraan länteen. Kilpailu on avoin kaikille ikäluokissa kilpaileville pyöräilijöille, joilla on voimassa oleva kilpailulisenssi. Lisätietoa kilpailusta löytyy tapahtuman Facebook-sivulta. Mikäli osallistut PM-kilpailuihin, laita viestiä Beni Kauhaselle.

Lisätietoja: Masterjaoston pj, Beni Kauhanen, beni.kauhanen@pyoraily.fi