Gymrail-TalviCup

E-PYÖRÄILYN
Gymrail-TalviCup

Gymrail-TalviCup on tarkoitettu kaikille kilpailullisesta e-pyöräilystä kiinnostuneille tasosta ja kokemuksesta riippumatta. Mukaan toivotaan kaikkia, jotka haluavat haastaa itsensä muita kotimaisia kisaajia vastaan. TalviCup sisältää sekä yksilö-, että joukkuekilpailut.

© zwift.com

Kisaamisen ja tapahtumien jännitys myös talveen

E-pyöräily on saavuttanut vuosi vuodelta enemmän kiinnostusta ja erityisesti viimeisten vuosien aikana harrastajien määrä on lisääntynyt merkittävästi myös Suomessa. Ensimmäinen Gymrail-Talvicup järjestettiin tammi-helmikuussa 2023 ja ensimmäiset e-pyöräilyn SM-kisat maaliskuussa 2023. Molemmat kilpailut järjestettiin maailman suosituimmalla e-pyöräilyalustalla Zwiftillä. Gymrail-Talvicupiin osallistui yli 150 kilpailijaa kuuden viikonlopun aikana ja SM-kisoihinkin lähes 100 kilpailijaa useissa eri luokissa. 

Gymrail-Talvicup järjestetään jälleen tammi-helmikuussa sekä SM-kisat maaliskuussa 2024. Molempien kisojen alustat sekä tarkemmat ohjelmat julkaistaan myöhemmin.

Seuraa TalviCupia somessa

TalviCup 2024

TalviCupissa järjestetään 6 osakilpailun mittainen sarja tammi-helmikuussa. Osakilpailut järjestetään lauantai-aamuisin.

Tarkempi ohjelma ja aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

SM 2024 -kilpailut

E-pyöräilyn SM-kilpailut järjestetään tämän hetkisen tiedon mukaan maaliskuussa 2024. SM-kisojen järjestelyihin ja aikatauluun saattaa vaikuttaa UCI MM-kisojen aikataulut.

Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Ilmoittautuminen

Mukaan pääset ilmoittautumalla Suomisport-sovelluksen kautta. Suomisportissa voit ilmoittaa joukkueen sekä yksittäiset ajajat. Tutustu Suomisporttiin Suomen Pyöräilyn sivustolla.

Ilmoittautuminen avataan myöhemin.

Mitä tarvitsen?

Laitteistot, profiilit ja lisenssi

Osallistumista varten tarvitset pyörän, tehomittauslaitteiston (älyharjoitusvastus tai tehomittarit) ja laitteiston käytettävän pelialustan pyörittämiseen.

Jos osallistut SM-kilpailuun ja SM-lähtöihin, tulee sinulla olla voimassa oleva kilpailulisenssi.

Gymrail-TalviCup 2024 -kilpailukalenteri

Gymrail- TalviCupissa järjestetään 6 osakilpailun mittainen sarja tammi-helmikuussa. Osakilpailut järjestetään lauantai-aamuisin. Lisäksi järjestetään valmistavia kilpailuja sekä tapahtumia eri alustoilla. Osa kilpailuista tullaan striimaamaan livenä.

Vinkki: Nähdäksesi kaikki kalenterin sarakkeet pienemmillä näyttöpäätteillä, skrollaa kalenteria sivuttaissuunnassa.

Päivämäärä Osakilpailun nimi Reitti Kierrokset Info
tammi-helmikuu 2023 TalviCup 1. osakilpailu Ilmoitetaan myöhemmin Ilmoitetaan myöhemmin ilmoitetaan myöhemmin
tammi-helmikuu 2023 TalviCup 2. osakilpailu Ilmoitetaan myöhemmin Ilmoitetaan myöhemmin ilmoitetaan myöhemmin
tammi-helmikuu 2023 TalviCup 3. osakilpailu Ilmoitetaan myöhemmin Ilmoitetaan myöhemmin ilmoitetaan myöhemmin
tammi-helmikuu 2023 TalviCup 4. osakilpailu Ilmoitetaan myöhemmin Ilmoitetaan myöhemmin ilmoitetaan myöhemmin
tammi-helmikuu 2023 TalviCup 5. osakilpailu Ilmoitetaan myöhemmin Ilmoitetaan myöhemmin ilmoitetaan myöhemmin
tammi-helmikuu 2023 TalviCup 6. osakilpailu Ilmoitetaan myöhemmin Ilmoitetaan myöhemmin ilmoitetaan myöhemmin

SM 2023 -kilpailutulokset

E-pyöräilyn ensimmäiset SM-kilpailut ajettiin 4.3.2023. Kilpailun kaikkien sarjojen tulokset löytyvät PDF-tiedostosta alta.

Kisaennakot ja kisaraportit

Gymrail-TalviCup 2023 – Tulokset

Isot kiitokset kaikille Gymrail-TalviCupiin osallistuneille mukanaolosta ja vauhdikkaasta kisailusta! Aktiivinen ja hyvähenkinen yhteisö on se, mistä tämäkin laji saa energiaa ja kehittyy jatkossakin. Tuloksellisestikin kisasarja oli mielenkiintoinen. A-kategoriassa...

Gymrail-TalviCup. Kilpailu 1/6. Innsbruckring

Gymrail-TalviCup pyörähtää käyntiin lauantaina 14.1. 10:00. Kisaan odotetaan yli 200 osallistujaa viidessä eri sarjassa. Kilpailuun isoilla yli 8 hengen joukkueilla osallistuvat ainakin: Finnish Zwift Riders Jurvan Voima Finska Kompaniet TriathlonSuomi Reaktor Stanga...

Tepon taktiikkavinkit Gymrail-TalviCupiin

Monen muun suomalaisen pyöräilijän tavoin Zwiftin Grand Prix elite -sarjan Wahoo Le Col -tiimissä kisaava Teppo Laurio iloitsee, että Suomeen saadaan vihdoin e-pyöräilyyn kilpasarja. Täällä Zwift on ollut käytössä lähinnä treenialustana, mutta kilpailutoiminta on...

Säännöt ja pisteiden lasku 2023 SM-kisoissa

2023 SM-kilpailuissa ajettiin kolme eri lähtöä. Kilpailussa jaettiinn SM-mitalit. Luokkajaon perusteena on käytetty vallitsevia UCI-sääntöjä, Suomen Pyöräilyn kilpailulle myöntämää järjestämisoikeutta, TalviCupin osallistujien ikäjakaumaa ja tavoitetta, että luokat olisivat kilpailullisesti mielekkäitä.

Pääyhteistyökumppanina Gymrail

Gymrail-TalviCupissa yli 3000€ palkintopotti

Vuoden 2024 Gymrail-Talvicupissa osallitujien kesken arvotaan 2 kpl Gymrail MomentumX1-harjoitusalustoja (arvo 1239€). Alusta tekee sisäpyöräilystä mielyttävämpää ja pyörän vapaampi liike mahdollistaa monille myös paremman tehontuohon. Käyttäjinä on mm. Lotta Henttala ja Riku Övermark. Tarkemmat ohjeet arvonnan osallistumisvaatimuksista julkaistaan näillä sivuilla myöhemmin.

Lisätiedot ja yhteydenotto

Onko sinulla kysyttävää E-pyöräilyn TalviCup tai SM-kisoista, oletko havainnut virheen pisteidenlaskuissa tai haluatko antaa palautetta kilpailusta? Ota yhteyttä lomakkeella, niin olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä.

Voit esittää kysymyksen myös e-pyoraily.com Facebook-ryhmässä, jolloin vastaus palvelee myös muita.

Kilpailuvastaava

Juho Väisänen
juho.vaisanen@pyoraily.fi

Suomisport Logo

Kilpailulisenssi

Kyseessä on Suomen Pyöräilyn virallinen SM-kilpailu ja SM-lähtöihin osallistuminen edellyttää jäsenyyttä Suomen Pyöräilyn alaisessa seurassa ja voimassa olevaa lisenssiä (mikä tahansa Suomen Pyöräilyn laji ml. e-pyöräilyn lisenssi).
Katso ohje lisenssien ja vakuutuksien ostamiseen.

Huom. Harrastesarjaan osallistuminen ei edellytä lisenssiä eikä seurajäsenyyttä.