Etusivu / Uutiset / Minna Koistinen ja Kasper Borremans e-pyöräilyn Suomen mestareiksi elite-luokissa

sunnuntai 24.3.2024
E-pyöräily SM 2024

TriathlonSuomen Minna Koistinen ja vasta 17-vuotias Kasper Borremans (Cannibal B Victorious) ovat e-pyöräilyn elite-luokkien Suomen mestarit vuonna 2024. E-pyöräilyn SM-kilpailut ajettiin lauantaina 23.3. Zwift-alustalla. Kilpailu koostui 16 kilometrin aika-ajosta sekä 32 kilometrin maantiekilpailusta. Kisojen yhteispisteet ratkaisivat SM-mitalien kohtalon. Yhteensä kilpailuun osallistui yli 70 kovatasoista pyöräilijää. Elite-luokkien lisäksi mestaruudet jaettiin ikäluokissa U19, U23, 30, 40, 50 ja 60.

Naisissa Minna Koistinen hallitsi kilpailua vakuuttavasti ja vei mestaruuden ansaitusti. Toiselle sijalle sijoittui viime vuoden Suomen mestari Jenny Ek Larsmo IF:stä ja kolmanneksi Karoliina Leinonen Persici Vintage Cycling Clubista. Naisten järjestys oli sama niin aika-ajossa kuin maantieajossakin.

Miesten kilpailussa Kasper Borremans kukisti kilpailijansa maantieajossa ja otti näin Suomen mestaruuden kotiin. Aika-ajossa hän sijoittui toiseksi. SM-hopealle ajoi Jussi Tanskanen Ounaksen Pyörä-Pojista ollen aika-ajon kolmas ja maantieajon toinen. Mikhail Utkin (Porvoon Akilles) vei voiton aika-ajossa, jonka myötä hänen pisteensä riittivät SM-pronssiin, vaikka maantieajossa hän jäi viidenneksi.

Katso kaikki tulokset täältä.

Katso elite-luokkien kilpailu YouTubessa.

Onnittelut kaikille SM ja ISM-mitalisteille sekä osallistujille! Kiitos myös järjestävälle taholle Suomen Pyöräilyn e-pyöräilyvaliokunnalle kilpailun mahdollistamisesta.