Etusivu / Uutiset / Työtä lajin parissa; projektikoordinaattori Enontekiön kunta/Arctic Race of Norway 2020

Työtä lajin parissa; projektikoordinaattori Enontekiön kunta/Arctic Race of Norway 2020

torstai 13.2.2020

Enontekiön kunta hakee määräaikaista projektikoordinaattoria (50%) järjestämään Arctic Race of Norway 2020 tapahtumaa Kilpisjärvelle.

Tehtävä alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.8.2020. Pääset mukaan järjestämään yhtä maailman suurimmista pyöräilytapahtumista ja saat kontakteja ympäri maailmaa!

Enontekiön kunta on vuonna 2020 Arctic Race of Norway -pyöräilykisan yhteistyökumppani. Yksi kisan etappimaaleista on Kilpisjärvellä. Työtehtäviisi kuuluu yhteydenpito Arctic Race of Norway -kisan järjestäjiin, yhteistyökumppaneihin ja paikallisiin sidosryhmiin. Huolehdit tapahtuman paikallisjärjestelyistä Enontekiön kunnan osalta ja järjestät oheistapahtumia yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Tiedotat ja viestit tapahtumasta aktiivisesti. Tukenasi on koko ajan kunnan elinvoimatiimi, mutta kykenet pitämään tapahtuman langat omissa käsissäsi.

Työssä tarvitaan hyvää organisaatiokykyä ja järjestelmällisyyttä, vuorovaikutustaitoja ja omaa aktiivisuutta. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön, ruotsin ja norjan kielet katsotaan eduksi. Osa työstä on mahdollista tehdä etänä, mutta työ vaatii myös paikallaoloa Kilpisjärvellä. Työnantaja auttaa tarvittaessa majoituksen järjestämisessä Kilpisjärvellä.

Hakemukset 20.2.2020 klo 15:00 mennessä osoitteeseen sirpa.mannela@enontekio.fi.
Lisätietoja antaa kehitysjohtaja Hannu Autto hannu.autto@enontekio.fi, 0400 132 798.

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 13.2.2020 11:04:45