Etusivu / Maantie-SM / Maantie-SM 2024 – ohjeita osallistujalle

Maantie-SM 2024 – ohjeita osallistujalle

torstai 13.6.2024
Maantiepyöräilyn SM 2024

Maantiepyöräilyn SM-kilpailujen tuomarit ja kilpailujärjestäjät muistuttavat kilpailijoita, joukkueenjohtajia ja huoltajia muutamista tärkeistä asioita SM-kisojen kynnyksellä.

Ajoasut

Kilpailija edustaa omaa seuraansa SM-kilpailuissa seuransa virallisessa ja Suomen Pyöräilylle ilmoitetussa kilpailuasussa – ei kansallista tiimiä, poislukien UCI:n rekisteröityneet kilpailijat, jotka käyttävät talliensa mukaisia kilpailuasuja. Jos kilpailussa käytetään sadeasua tai tuuliliiviä, pitää niiden olla läpinäkyviä ja mahdollistaa kilpailunumeron luettavuuden kilpailun aikana.

Aika-ajossa voi käyttää ulkoasultaan neutraalia skin suittia, jos seuralla ei ole seuran virallisella ulkoasulla olevia aika-ajokilpailuasuja. Skin suiteissa on yleensä selkäpuolella läpinäkyvä kilpailunumerolle tarkoitettu tasku, perusajopaidoissa kilpailunumerot kiinnitetään teknisen oppaan mukaisesti.

Joukkueen teltalle ja huoltoautolle tilaa kilpailukeskuksessa

Tapahtumakeskuksessa on tilaa seuran tai joukkueen yhdelle teltalle (max 3×4 m) ja yhdelle huoltoautolle. Toisen huoltoauton voi jättää tuomariautojen perään ja kaikki muut auto tulee pysäköidä parkkialueelle tien Nousumäki päähän.

Kiinteään huoltoon liikkuminen

Kiinteä huolto sijaitsee Rinnekodin mäessä Skogbyntiellä. Kiinteän huollon yhteydessä ei ole pysäköintiä. Huoltoalueelle kannattaa viedä tarvittavat tavarat autolla ja pysäköidä sitten kilpailukeskukseen. Kävellen matkaa kilpailukeskuksesta huoltoalueelle on noin 1,2 kilometriä. Pyörä on myös hyvä kulkupeli kisa-alueella!

Tutustuthan huolella ja hyvissä ajoin kilpailun tekniseen oppaaseen.

Maantiepyöräilyn SM-kilpailut 14.–16.6.2024 Espoossa