Etusivu / Kansainväliset kilpailut / Gravelpyöräilyn MM-kilpailut Italian Venetossa lokakuussa 2023 – hae osallistumisoikeutta

Gravelpyöräilyn MM-kilpailut Italian Venetossa lokakuussa 2023 – hae osallistumisoikeutta

lauantai 19.8.2023

UCI Gravel World Championchips -kilpailut, eli gravelpyöräilyn MM-kilpailut käydään 7.-8.10.2023 Venetossa, Italiassa. Suomi saa käyttöönsä noin 20 vapaata osallistumisoikeutta kilpailuun. Oletko valmis haastamaan itsesi ja näyttämään taitosi sorateillä?

Kansainvälinen pyöräilyliitto UCI lanseerasi vuonna 2022 ikäsarjojen Gravel World Series -soratiepyöräilykonseptin. Jo yksitoista Gravel World Series -osakilpailua on ajettu eri mantereilla ja sarja huipentuu lokakuun alussa Italiassa pidettäviin maailmanmestaruuskilpailuihin.

Suomestakin on jo osallistuttu sarjan kilpailuihin, mutta Suomessa ei vielä ole omaa karsintakilpailua. Tämän vuoksi saamme käyttöömme noin 20 vapaata osallistumisoikeutta UCI Gravel World Championchips -kilpailuun. Osallistumisoikeutta voivat hakea kaikki kilpailemisesta kiinnostuneet urheilijat. Osallistumisoikeus soratiekisaan on laajempi kuin vastaavaan maantiekilpailuun ja muun muassa UCI-pisteet tai tiimijäsenyydet eivät ole este osallistumiselle. Gravelpyöräilyn Suomen mestarit (elite sekä 3 ikäluokkaa naisissa ja miehissä) ovat halutessaan oikeutettuja kilpailemaan MM-kisoissa Italiassa.

Kuva: Miemo Penttinen

Tiedossa on jo, että Antti-Jussi Juntunen, miesten eliten gravelpyöräilyn Suomen mestari lähtee edustamaan Suomea MM-kilpailuihin miesten elite-luokkaan. Lähdetkö sinä A-J:n mukaan edustamaan Suomea Italiaan? Kilpailun ikäsarjat alkavat luokasta 19–34-vuotiaat.

Lisätietoa tulee löytymään kilpailusivustolta: gravelworldchampionship2023.com (sivustoa päivitetään).

Hae osallistumisoikeutta

Hae osallistumisoikeutta kilpailuun vapaamuotoisella hakemuksella. Hakemukselta tulee selvitä ainakin:

  • nimi
  • ikäsarja
  • kilpailukokemus ja -menestys

Lähetä hakemus Beni Kauhaselle osoitteeseen beni.kauhanen@pyoraily.fi 31.8.2023 mennessä. Lisätietoja voit kysyä Beniltä.