Etusivu / Uutiset / Wilma Aintila Team RYTGERIN joukkueeseen

Wilma Aintila Team RYTGERIN joukkueeseen

tiistai 12.10.2021
Wilma Aintilan sopimus julkistettiin.

Wilma Aintila on tehnyt vuoden 2022 kattavan sopimuksen Team RYTGERIN kanssa.

Erinomaisen kauden ajanut 17-vuotias Wilma Aintila on tehnyt sopimuksen Team RYTGERIN kanssa. Kuluneen kauden Aintila ajoi Restore Cycling Teamin väreissä.

– Tämä on aivan mahtava mahdollisuus, sillä pääsen hyvään joukkueeseen, jossa on kovia pyöräilijöitä. Tiimissä on ajajia nyt Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Tanskasta, Aintila kertoo.

Kulunut kausi meni Aintilalta loistavasti ja kehitystä tapahtui merkittävästi. Wilman omat tavoitteet ovat olleet korkealla ja tarkoitus on jatkaa kehityskulkua samaan suuntaan.

– Olen kehittynyt tällä kaudella todella paljon, joten on kiva lähteä ajamaan toista kautta U19-sarjassa. Uskon, että siirto tähän joukkueeseen tarjoaa mahdollisuuden kehittyä seuraavalle tasolle.

Tulevalla kaudella ohjelmassa ovat kaikki Nations Cupin kilpailut sekä tietysti arvokisat. Kuluneella kaudella arvokisat huipensivat onnistuneen kauden.

– Koko kauden kohokohta oli oikeastaan se, että pääsin ajamaan niin paljon isoja kisoja. Myös mahdollisuus ajaa EM- ja MM-kisat oli upea juttu.

Aintila käy Falunin urheilulukiota, jossa panostetaan pyöräilyyn. Tiukkojen urheilullisten tavoitteiden rinnalla myös opiskelu on sujunut hyvin.

– Lukiossa on ryhmä, joka urheilee talvikaudella yhdessä monipuolisesti. Treenaaminen myös siellä on kivaa ja kehittävää. Opiskelu sujuu erittäin hyvin, koska opettajat ymmärtävät sen, että joudumme matkustamaan todella paljon, Aintila toteaa.

Team RYTGER odottaa innolla Wilman panosta joukkueeseen.

–  Wilma on osoittanut, että hän on kestävä ja vahva kovissa kisoissa. Wilma on päättänyt keskittyä pyöräilyyn ja hän on erittäin kunnianhimoinen ja myönteinen nuori urheilija, joka on myös hyvä tiimipelaaja, Team RYTGER powered by Cykeltøj-Onlinen joukkueenjohtaja Morten Ravnkilde toteaa.

Wilma AIntila odottaa innolla kautta 2022.