Etusivu / Uutiset / Virtual Tour Finland aktivoi koko Suomen pyöräilemään

Virtual Tour Finland aktivoi koko Suomen pyöräilemään

maanantai 31.5.2021

Virtual Tour Finland on Suomen Pyöräily ry:n virtuaalinen pyöräilytapahtuma, jonka tavoitteena on inspiroida ihmisiä pyöräilemään ja löytämään kokemisen arvoisia reittejä. Mukana kampanjassa on myös ŠKODA, joka lahjoittaa euron jokaisesta osallistujasta nuorisopyöräilyn hyväksi.

Virtual Tour Finlandiin osallistutaan omatoimisesti ajamalla 25, 50 tai 100 kilometrin mittainen itse valittu pyörälenkki ja rekisteröimällä suoritus tapahtumasivun palveluun, joka löytyy osoitteesta: www.virtualtourfinland.fi

Kaiken tasoisille pyöräilijöille tarkoitetun tapahtuman ajankohta on 1.-31.7.2021, jonka aikana pyöräilijä ajaa pyörälenkkinsä itselleen sopivana päivänä ja rekisteröityään suorituksensa saa osallistumisdiplomin. Suorituksen voi tehdä haluamallaan alustalla ja haluamassaan paikassa.

Tapahtuman osallistumismaksu on 39 €. Myös lapset voivat osallistua tapahtumaan, pyöräilemällä matkan oman jaksamisen mukaan. Rekisteröimällä suorituksen saa siitä junioridiplomin. Lasten osallistuminen on maksuton.

Nuorisopyöräilyn hyväksi

Tapahtuman tuotto käytetään suomalaisen nuorisopyöräilyn edistämiseen. Kohteina ovat tapahtuman tuotosta riippuen esim. nuorten leirit, seurojen matalan kynnyksen tutustumistapahtumat, seurojen pyörähankintojen avustaminen.

Osallistumismaksulla saa myös yhden kuukauden ilmaisen katseluoikeuden Discovery+ palveluun.

Suomen Pyöräilyn pääyhteistyökumppani ŠKODA on vahvasti mukana Virtual Tour Finlandissa kannustaen kaikkia mukaan pyöräilemään. ŠKODA lahjoittaa jokaisesta osallistujasta euron hankkeen hyväksi aina 10 000 euroon asti.

Löydät myös tunnettujen pyöräilyn ystävien haastatteluja, reittivinkkejä, harjoitusohjelmia ja muita ohjeita pyöräilyyn Virtual Tour Finland -tapahtuman kotisivuilta.

Tapahtuman järjestää Suomen Pyöräily ry:n omistama Suomen Pyöräurheilu Oy.

virtualtourfinland.fi

Virtual tour Finland Logo