Etusivu / Kansainväliset kilpailut / Trialin MM-kisat Abu Dhabissa marraskuussa – Niilo Stenvall ja Eemeli Kanervo mukana

Trialin MM-kisat Abu Dhabissa marraskuussa – Niilo Stenvall ja Eemeli Kanervo mukana

perjantai 9.9.2022

Trial-pyöräilyn kilpailukausi alkaa olla kesän osalta päättynyt. Tällä kaudella järjestettiin kaksi maailmancupia. Kauden pääkisa kuitenkin lähestyy vielä, kun marraskuussa Abu Dhabissa kilpaillaan Maailmanmestaruuksista. Suomelta kisoihin matkaavat Eemeli Kanervo sekä Niilo Stenvall.

Eemeli Kanervo avaa tavoitteitaan kisaan lähtiessä: ’’Ajan vielä viimeistä vuotta junioriluokassa (U18), joten tavoitteet ovat korkealla ja tähtäin kuuden parhaan joukossa finaalissa.’’

’’Suomen kilpailuissa kesän tavoitteena oli voittaa Suomenmestaruus, mutta se jäi tällä kertaa hopeaan. Olen silti tyytyväinen, että ero voittajaan Niilo Stenvalliin on kaventunut kesän aikana merkittävästi. ’’ Eemeli kertoo.

Maailmancupia kiertäneet Eemeli ja Niilo osallistuivat tänä kesänä ensimmäistä kertaa kyseisiin kisoihin, ja tavoitteet ovat täyttyneet, jopa ylikin.

Niilo Stenvallilta odotettavissa on hyvänä päivänä jopa mestaruus MM-kisoissa. Mahdollisuudet ovat ainakin mitaliin, hyvän nousujohteisen kauden ansiosta.

Eemeli kertoo suurimman avun kehitykseensä tulleen Englannista, josta häntä valmentaa tällä hetkellä hallitseva Maailmanmestari Jack Carthy.

Eemeli Kanervo