Etusivu / Uutiset / Suomen Pyöräilyn valmentajakoulutukset jatkuvat

Suomen Pyöräilyn valmentajakoulutukset jatkuvat

perjantai 9.6.2023
valmentaja- ja ohjaajakoulutus

Yhteistyössä Pajulahden urheiluopiston kanssa järjestetään Valmentaja- ja ohjaajakoulutuksen perusteet, tason 1-koulutus (VOK1), jossa koulutuksen osissa opetellaan urheilijakeskeistä valmennustapaa pyöräilyn valmennuksessa. Kurssin jälkeen valmentaja osaa suunnitella, toteuttaa ja arvioida yksittäisen harjoituksen valmentamiensa urheilijoiden tarpeista lähtien, sekä osaa pohtia ja arvioida omaa toimintaansa valmentajana.  

Koulutus toteutetaan itseopiskelua, etäkoulutusta ja lähikoulutusta yhdistäen. Etäkoulutuksen aikana käydään läpi muun muassa kestävyysharjoittelun ja pyöräilyn lajiharjoittelun perusteita sekä harjoitusten suunnittelun, turvallisuuden ja valmentajana toimimisen hyviä käytäntöjä. Lähikoulutuksessa harjoitellaan toteuttamaan ja arvioimaan harjoituksia ja toimimaan valmennustilanteissa, sekä arvioimaan ja pohtimaan valmentajana toimimista. 

Koulutus soveltuu seuravalmentajille ja -ohjaajille sekä yksilövalmentajille. 

Lähikoulutusjakso on 10.–12.11.2023 Pajulahden urheiluopistolla. Etäkoulutukset (2 x 2,5 h) järjestetään ennen Pajulahden koulutusjaksoa. Minimiosallistujamäärä on 15 henkilöä ja valmennukseen otetaan korkeintaan 25 henkilöä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Hinta koulutukselle on 395 € sisältäen Pajulahdessa täysihoidolla hotellitason majoituksen perjantaista sunnuntaihin jaetussa huoneessa. 1 hh lisämaksu on 60 €. 
Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 30.9.2023. Koulutus maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu koulutukseen.

Lisätiedot
Suomen Pyöräilyn valmennuspäällikkö Mika Simola
mika.simola@pyoraily.fi