Etusivu / Uutiset / Suomen Pyöräily hakee liittosihteeriä äitiysvapaan sijaiseksi

Suomen Pyöräily hakee liittosihteeriä äitiysvapaan sijaiseksi

perjantai 14.1.2022

Haluatko edistää suomalaista liikuntaa ja urheilua pyöräilyn parissa?

Suomen Pyöräily ry on lajiliitto, jonka toiminta kattaa useita eri pyöräilyn alalajeja. Toiminnan tavoitteena on edistää pyöräilyä sen kaikilla tasoilla harraste- ja hyötyliikunnasta aina kilpa- ja huippu-urheiluun.

Haemme nyt liittosihteeriä äitiysvapaan sijaiseksi hoitamaan liiton hallintoa.

Liittosihteerinä olet monessa mukana ja teet tiivistä yhteistyötä liittohallituksen, toimintayksiköiden ja seurojen kanssa. Vastaat toimiston arjen pyörittämisestä, taloushallinnosta, toiminnan tuloksellisuuden seurannasta sekä raportoinnista mm. rahoittajille. Tehtäviisi kuuluvat myös mm. yhteistyö eri toimijoiden kanssa kotimaassa ja kansainvälisesti sekä liiton viestinnällisten asioiden hoitaminen yhteistyössä liiton tiedottajan kanssa.

Tehtävän onnistunut hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, taloushallinnon ja taulukkolaskelmaohjelman hallintaa sekä suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa. Urheilujärjestömaailman tuntemisesta on tehtävässä merkittävää hyötyä.

Liiton toimipiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä Sporttitalossa.

Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan liikunnan- ja urheilun maailmaan, jossa on mahdollista kehittää pyöräilyä monipuolisesti yhteistyössä jäsenseurojen ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Marja Koponen, 050 516 9590
Jorma Paakkari, 040 071 0100

Hakemus ja CV palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan viimeistään 28.1.2022 sähköpostilla osoitteeseen marja.koponen@pyoraily.fi otsikolla Liittosihteeri.