Etusivu / Uutiset / Lajien parhaat urheilijat 2021 on valittu

Lajien parhaat urheilijat 2021 on valittu

maanantai 10.1.2022
Jaakko Hänninen on Urheilutoimittajain liiton valitsema vuoden pyöräilijä 2021.
Jaakko Hänninen on Urheilutoimittajain liiton valitsema vuoden pyöräilijä 2021.

Urheilutoimittajain Liitto valitsee vuosittain Lajien parhaat urheilijat. Perinne on jatkunut jo vuodesta 1946 lähtien. Tänä vuonna lajinsa paras nimettiin 77 eri lajissa.

Urheilutoimittajain liitto on valinnut parhaaksi pyöräilijäksi vuonna 2021 maantiepyöräilijä Jaakko Hännisen, joka ajaa ranskalaisessa AG2R Citroën -joukkueessa. Suomessa Hänninen edustaa TWD-Länkeniä.

Lajien parhaat urheilijat -valinnat tekee Urheilutoimittajain Liiton nimeämä Vuoden urheilija -valiokunta. Lajien parhaat urheilijat -valinnoilla ei ole mitään tekemistä Urheilugaalan kanssa. Urheilugaala on täysin erillinen palkitsemistilaisuus. Lajien parhaat urheilijat -valinnoilla ei ole myöskään mitään tekemistä tai sidonnaisuutta lajiliittojen omien valintojen kanssa

VUODEN URHEILIJA JULKISTETAAN URHEILUGAALASSA 13.1.

Seuraavan kerran Urheilutoimittajain Liiton valinnoista kerrotaan Urheilugaalassa 13.1., jolloin Vuoden urheilija -äänestystulokset julkistetaan. Urheilutoimittajain Liiton Vuoden urheilija -äänestyksessä äänestysoikeus on ainoastaan liiton pressikorttiin oikeutetuilla jäsenillä.