Etusivu / Yleinen / Lotte Borremans mukana Liv Cyclingin ja Liv AlUla Jayco -tiimin kehitysleirillä

Lotte Borremans mukana Liv Cyclingin ja Liv AlUla Jayco -tiimin kehitysleirillä

lauantai 25.5.2024
Lotte Borremans Liv Cycling

Lotte Borremans (15) on valittu mukaan Liv Cyclingin ja Liv AlUla Jayco Women’s Continental -tiimin kehitysohjelmaan, jonka tavoitteena on löytää lupaavia kykyjä ja auttaa nuoria pyöräilijöitä kasvamaan ja kehittymään. Nuorten naispyöräilijöiden kehitysohjelma tarjoaa nuorille työvälineitä ja tukea ammattilaisuralle kasvamista varten.

Ohjelma käynnistyi toukokuussa viikon kestävällä harjoitusleirillä Hollannissa, jossa lahjakkaat nuoret saivat ammattiurheilijoiden kaltaista valmennusta ja tukea, joka auttaa heitä eteenpäin pyöräilyurallaan.

Loten lisäksi muut leirillä olleet naiset ovat Gabriela López (21) Kolumbiasta, Niamh Murphy (18) Iso-Britanniasta ja Malou Eisen (24) Alankomaista. Valitut pyöräilijät pääsivät leirin aikana käymään läpi kattavan harjoitusohjelman, joka sisälsi tietoa muun muassa varusteista, ravinnosta, kestävyysharjoituksista ja palautumisesta.

Lotte Borremans Liv Cycling

Liv Cyclingin tavoitteena on avata mahdollisuuksia naisille ympäri maailman edetä ammattipyöräilijäksi. ”Iso-Britannia ja Alankomaat ovat hyvin edustettuina pro-pelotonissa, Kolumbiasta ja Suomesta tulevat urheilijat ovat vähemmän yleisiä ammattipyöräilyssä. Tästä syystä Liv Cycling sekä ohjelman valmentajat olivat innoissaan nähdessään lupaavia kykyjä näiltä alueilta.” kommentoi Liv Cyclingin Cassondra Spring.

Lotte Borremans Liv Cycling

Onnittelut Lotelle valinnasta ja menestystä Loten pyöräilyuralle!

Lue lisää: liv-cycling.com

Kuvat: Liv Cycling