Etusivu / Uutiset / Kauden 2021 lisenssien osto SuomiSportista

Kauden 2021 lisenssien osto SuomiSportista

torstai 7.1.2021

Suomen Pyöräily on siirtynyt lisenssien ja vakuutusten ostossa SuomiSport järjestelmään, josta lisenssin voi nyt lunastaa (kertalisenssi lisätään palveluun myöhemmin). Huomioittehan, että seuran tulee olla rekisteröitynyt SuomiSportin käyttäjäksi ennen kuin lisenssejä voidaan kyseisen seuran nimissä ostaa. Olemme liiton kautta lisänneet seuroja SuomiSportiin, mikä ei kuitenkaan poista seurojen rekisteröitymistarvetta.

SuomiSport järjestelmästä on rakennettu integraatiot OP vakuutusten ostamiseen, sekä UCI:n (kansainvälinen pyöräilyn kattojärjestö) tietojärjestelmään, jonne rekisteröidään kansainvälisissä kisoissa käyvät urheilijat, tuomarit ja toimihenkilöt.

Ostaessasi lisenssiä noudatathan huolellisesti linkin takaa löytyvää ohjetta.

Mikäli ongelmia ilmenee ostotapahtumaan liittyen, olethan yhteydessä osoitteeseen lisenssit@pyoraily.fi. SuomiSporttiin liittyvissä kysymyksissä apua saa SuomiSportin asiakastuesta.

Suomisport Seurapalvelu on digitaalinen palvelu, joka on kehitetty helpottamaan seurojen arkea. Palvelun avulla seura muun muassa hallinnoi ryhmiä ja jäsenyyksiä, myy tapahtumia ja kursseja sekä kehittää seuran toimintaa. Palvelu toimii myös apissa.

Suomisport Seurapalvelun avulla seura toimii tietosuoja- ja yhdistyslain mukaan. Palvelun käyttöönotto on riskitön valinta seuralle, sillä siinä ei ole kiinteitä kuukausi- tai vuosimaksuja, ei sitoutumista tai määräaikaisia sopimuksia.

Lisätietoja seuran SuomiSporttiin rekisteröimisestä löydä seuraavista linkeistä

SuomiSportin Seurapalvelu
SuomiSportin ohjeet ja tuki

Olympiakomitea järjestää webinaareja seurapalvelun käyttöön liittyen. Webinaarien ajankohdista saat tietoa Olympiakomiteasta.