Etusivu / Yleinen / I Love Cycling – naispyöräilyn pilottihanke käynnistyy

I Love Cycling – naispyöräilyn pilottihanke käynnistyy

perjantai 8.3.2024
I Love Cycling -naispyöräily-yhteisö

Suomen Pyöräily sekä järjestävät seurat ja tapahtumajärjestäjä julkaisevat naistenpäivänä I Love Cycling -naispyöräily-yhteisön. Kyseessä on pilottihanke, jonka avulla tavoittelemme pyöräilyn pariin, seuratoimintaan ja tapahtumiin lisää naisia. Maksuton I Love Cycling -yhteisö tarjoaa mahtavan tilaisuuden naisille päästä mukaan pyöräilyn maailmaan.

Mukana järjestämässä on kolme pyöräilyseuraa IK-32, Turun Urheiluliitto ja JYPS sekä tapahtumajärjestäjä Nordic Gravel Series. Yhteisö on tarkoitettu vasta-alkajille sekä hieman jo pyöräilyä harrastaneille naisille. Yhteisössä osallistuja pääsee oppimaan uutta ja nauttimaan pyöräilystä yhdessä muiden naispyöräilijöiden kanssa. Yhteisö tarjoaa yhteislenkkejä, verkkoluentoja, etuja ja pyöräily-yhteisön ympärille. Live-tapaamiset ja yhteislenkit järjestetään Helsingissä, Espoossa, Turussa ja Jyväskylässä. Yhteisöön voi liittyä myös järjestämispaikkakuntien ulkopuolelta ja päästä mukaan verkkoluennoille ja yhteisön sähköpostilistalle.

Yhteislenkeillä kokeneet seurojen ja tapahtumajärjestäjien edustajat opastavat harrastuksen alkuun ja antavat vinkkejä lajissa kehittymiseen. Lajit vaihtelevat paikkakunnittain: gravel-, maantie- ja maastopyöräily.

Koska kyseessä on pilottihanke, konsepti kehittyy ja muotoutuu kauden aikana. Palautteen kerääminen ja analysointi on tärkeä osa pilottia. Tavoitteena on, että kauden päätteeksi Suomen Pyöräily valmistelee valmiin konseptin, ja tarjoaa sitä seuroille toteutettavaksi seurojen haluamalla tavalla.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen yhteisöön tapahtuu Suomen Pyöräilyn nettisivuilla olevalla lomakkeella: pyoraily.fi/i-love-cycling-ilmoittaudu-naispyoraily-yhteisoon

Ilmoittautumisvaiheessa yhteisöön liittyjä valitsee, minkä ryhmän toimintaan hän haluaa osallistua ja pääsee mukaan yhteisön uutiskirjeen tilaajaksi. Uutiskirjeessä kerrotaan muun muassa yhteisön eduista, tulevista tapahtumista, verkkoluennoista ja muista ajankohtaisista asioista.

I Love Cycling -naispyöräily-yhteisö

Jaa tietoa yhteisöstä

Kaikkia pyöräilyn ystäviä pyydetään jakamaan tietoa naisten pyöräily-yhteisöstä, jotta tieto maksuttomasta yhteisöstä tavoittaa mahdollisimman monta potentiaalista osallistujaa. Voit jakaa somejulkaisuja, ladata alta kuvia tai liittää tämän pdf-tiedoston esimerkiksi sähköpostin liitteeksi.

Seuraa Suomen Pyöräilyn somekanavia (Instagram ja Facebook), niin kuulet, miten pilottihankkeemme etenee!