Etusivu / Uutiset / Hallitus esittäytyy: Katariina Laakkonen

Hallitus esittäytyy: Katariina Laakkonen

tiistai 15.2.2022

Suomen Pyöräily ry:n varapuheenjohtaja on Katariina Laakkonen.

Katariina Laakkonen on liiton varapuheenjohtaja.

Olen Suomen Pyöräilyn hallituksessa varapuheenjohtajan tehtävässä. Hallituksessa on vierähtänyt jo kuusi vuotta. Olen vastuussa kv edustuksista, sekä toimin NY:n hallitusvastaavana.

Nuorena kisasin niin triathlonissa kuin maantiepyöräilyssäkin. Parhaimmat saavutukset ovat triathlonin nuorten EM-kulta ja pyöräilyssä paritempon SM-kulta sekä tempon nuorten SM-kulta ja naisten pronssi. Nykyään ajelen mielelläni niin maantiellä, hiekkatiellä, maastossa kuin Zwiftissäkin. 

Teen töitä pyöräilyn eteen monella rintamalla. Olen ollut rakennuttamassa neljää BMX-rataa ja olen perustanut kaksi BMX-seuraa. Lisäksi luottamustehtäviä on Nordic Cyclingissä ja viime vuodesta myös UEC BMX komissiossa. Lisäksi olen kotimaisen maastopyörävalmistaja Polen osakas ja hallituksen jäsen. Oman yritykseni kautta konsultoin kuntia BMX-ratahankkeissa. Tämän vuoden suurin projekti on järjestää BMX:n PM-kisat uudella radalla Tuusulassa 6.8. Lisäpuuhaa tuo poikani Antin auttaminen, Antti on miesten Suomen mestari BMX:ssa ja hän tähtää kansainvälisiin kisoihin. 

Teen töitä yllä mainittujen luottamustehtävien lisäksi muutaman yrityksen hallituksessa. Kotona asuu Mikko-mieheni sekä Sissi-koiran lisäksi kolmesta pojasta vielä kaksi. Harrastan pyöräilyn lisäksi kuntosalilla käyntiä, sekä toivottavasti polvivaivoista huolimatta joskus vielä tennistä ja hiihtoa.

Katariina Laakkonen

Katariina Laakkonen viihtyy BMX-radalla.