Etusivu / Uutiset / UCI 1-tason valmentajakoulutus

UCI 1-tason valmentajakoulutus

tiistai 20.12.2022

Suomen Pyöräily järjestää tammikuussa yhdessä UCI:n kanssa UCI  1-tason valmentajakoulutuksen verkkokoulutuksena. Koulutusportaali on  avoinna 30 päivää, jonka aikana osallistuja omatoimisesti suorittaa  koulutusmoduulit. Alustavasti sovittu, että onlinekurssin päivät olisi 15.1.-14.2.2023. Tämän lisäksi pidämme osallistujien kesken 1-2 Teams-palaveria, joissa voidaan keskustella ja käydä läpi opittuja ja  mietityttämään jääneitä asioita. Koulutusportaali on englanniksi ja omat  palaverimme suomeksi.

Teemme koulutukseen kaksi ryhmää, joista toinen on suunnattu naisvalmentajille ja toinen miesvalmentajille. Suositeltu kohderyhmä koulutukselle on seurojen ohjaajat, valmentajat ja nuorten pyöräilijöiden vanhemmat.

Koulutuksen suorittaminen vaatinee aikaa noin 15-20h, jotta menestyksekäs suorittaminen on  mahdollista. UCI kuvailee kurssia seuraavasti:
   
” UCI ONLINE LEVEL 1 COACHING COURSE The UCI level 1 coaching  course is the entry qualification for coaches and focuses on the  foundations of coaching. The knowledge that is gained on this course is  fundamental to ensuring coaching is appropriate for the riders and for  each cycling discipline. Coaches will learn the fundamentals of  technique that is consistent in all cycling activities and how to  deliver effective coached sessions. ”

Koulutus on suunnattu Suomen Pyöräilyn seurojen jäsenille ja koulutuksen hinta on 75,00 euroa osallistujaa kohden. Ilmoittautumiset sähköpostilla Suomen Pyöräilyn valmennuspäällikkö Mika Simolalle mika.simola@pyoraily.fi viimeistään 31.12.2022 mennessä. Paikkoja koulutukseen on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.