Etusivu / Yleinen / Suomen Pyöräilyn syyskokous 2023 järjestettiin 23.11. hybridikokouksena

Suomen Pyöräilyn syyskokous 2023 järjestettiin 23.11. hybridikokouksena

perjantai 1.12.2023

Suomen Pyöräily ry:n sääntömääräinen syyskokous pidettiin torstaina 23. marraskuuta 2023 klo 18 hybridikokouksena. Kokous järjestettiin Helsingin Arabianrannassa sijaitsevassa Arcadassa. Kokouksessa käsiteltiin useita keskeisiä asioita, mukaan lukien kauden 2023 parhaiden palkitseminen, liittymis- ja jäsenmaksut, vuoden 2024 yksiköt, valiokunnat ja jaostot, jäsenten tai hallituksen esittämät asiat sekä toimintasuunnitelman ja talousarvion vahvistaminen vuodelle 2024. Kokouksessa esiteltiin muun muassa nuorisovalmennustoimintaa sekä uutta I Love Cycling -toimintaa, joka on suunnitteilla tuleville kausille.

Suomen Pyöräilyn puheenjohtaja Jarmo Lindberg avasi kokouksen, jonka puheenjohtajana toimi Juha Aintila. Kokoukseen osallistui 22 Suomen Pyöräilyn jäsenseuraa, ja suurin osa osallistujista liittyi kokoukseen Teamsin välityksellä.

Kauden 2023 Parhaat

Vuoden pyöräilijä 2023 palkinto myönnettiin trialpyöräilijä Niilo Stenvallille, joka saavutti junioriluokassa EM-kultaa, MM-pronssia ja kaksi viidettä sijaa maailmancupin elite-luokassa. Nuorisoyksikön valinnat vuoden nuoriksi pyöräilijöiksi olivat Lotte Borremans ja Niko Terho. Pasi ja Janne Hämäläisen opintostipendi myönnettiin Ursula Lindénille (1000 euroa) ja Jaakko Sillankorvalle (500 euroa).

Taloustilanne

Toiminnanjohtaja Jorma Paakkari esitteli kuluneen vuoden talouskuulumiset. Liiton taloustilanne on vakaa, eikä liitolla ole velkaa. Päivitettiin myös tilanne valtionavun tulevaisuudennäkymistä.

Kurinpitolautakunta

Kokouksessa valittiin kolmen henkilön kurinpitolautakunta vuodelle 2024, johon kuuluvat asianajaja Esa Schön, henkilöstöjohtaja ja juristi Juha Saarinen sekä Juha Aintila lajiasiantuntijana.

Jäsenten asiat

Jäsenseurojen esittämiä asioita käsiteltiin, ja esimerkiksi Pyörä-Poikien ehdotus trialin SM-kilpailuiden ja Suomen Cupin osakilpailuiden järjestämisestä hyväksyttiin. Porin Tarmon ehdotukset herättivät keskustelua, ja kokouksessa päätettiin muuttaa kansallisiin SM-sääntöihin kilpailumatkat suosituksiksi. Lisäksi päätettiin lisätä naisten ISM-luokkiin N45 ja N55, ja ottaa käyttöön Masters-lisenssiluokan kategoria uutena kilpailuluokkana maantiepyöräilyn SM-kilpailun yhteislähtöön.

Vuosikokousmateriaaleihin voi tutustua tarkemmin täällä.

Suomen Pyöräily kiittää kaikkia kokouksessa mukana olleita!