Etusivu / Uutiset / Suomen Pyöräilyn kutsu kevätkokoukseen 2020

Suomen Pyöräilyn kutsu kevätkokoukseen 2020

torstai 4.6.2020

Suomen Pyöräily ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään keskiviikkona 17. kesäkuuta 2020 klo 17:00 osoitteessa Sporttitalo, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

Suomen Pyöräilyn sääntömääräinen kevätkokous pidetään poikkeuksellisesti myöhemmin kuin mitä liiton säännöissä lukee. Syy myöhempään ajankohtaan on viranomaisten määräämät kokoontumisrajoitukset, joihin on kesäkuun alusta 2020 lähtien tehty rajoitusten osalta helpotuksia. Aluehallintovirastojen mukaan kaikki yli 50 hengen sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on 30.6.2020 asti kielletty. Tämän takia on jäsenseurojen ilmoitettava etukäteen, kuka edustaa jäsenseuraa (1 osallistuja per jäsenseura). Ilmoitus on lähetettävä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@pyoraily.fi, viimeistään sunnuntaina 14. kesäkuuta 2020. Hallitus varaa oikeuden siirtää kevätkokous myöhempään ajankohtaan, jos osallistujien määrä ylittää em. enimmäismäärän.

Suomen Pyöräily ry:n säännöt §9: ”Liittokokouksiin on [oikeus] varsinaisilla jäsenillä, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa maaliskuun loppuun mennessä. Liitteenä on lista niistä jäsenseuroista, joilla on oikeus osallistua kevätkokoukseen.

Suomen Pyöräilyn sääntöjen mukaan hallituksen toimikausi on neljä vuotta ja tämä vuosi on viimeinen nykyiselle hallitukselle. Tämän takia on kevätkokouksessa valittava sääntöjen mukaan ehdollepanotoimikunta, jonka tehtävänä on aikaisimpina vuosina ollut kartoittaa ja esittää henkilöitä valittavaksi seuraavan hallitukseen. Kevätkokous päättää ehdollepanotoimikunnan tehtävistä. Hallitus on keskustellut, tuleeko sen ehdottaa ehdollepanotoimikuntaan henkilöitä, mutta on päättänyt, että tämä on jäsenseurojen / kevätkokouksen tehtävä.

Kokousmateriaali tullaan lähettämään sähköpostitse niille jäsenseuroille, jotka ovat maksaneet vuoden 2020 jäsenmaksun.

Kutsu kevätkokoukseen 2020 (PDF)
Valtakirja (PDF)
Jäsenseurat, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa vuonna 2020 (3.6.2020)(PDF)
Korson Kaiku ry:n esitys (PDF)

Tervetuloa!

Esa Högnäsbacka
hallituksen jäsen