Etusivu / Maantiecup / Sillankorva ja Joronen kortteliajon Suomen mestareiksi

Sillankorva ja Joronen kortteliajon Suomen mestareiksi

lauantai 7.8.2021

Oulussa ratkottiin tänään maantiepyöräilyn kortteliajon SM-mitalit. Suomen mestareiksi ajoivat Jaakko Sillankorva ja Hanna Joronen.

Miesten kilpailussa voiton nappasi Akilles Green Teamin Jaakko Sillankorva. SM-hopealle ajoi IK-32:n Markus Auvinen ja pronssille Jurvan Voiman Riku Övermark.

Naisten kortteliajon SM-kullan vei IBD Cyclingin Hanna Joronen ennen seurakaveri Essi Pelto-Arvoa ja Porin Tarmon Ida Stenia.

M-18 sarjan mestariksi polki GIF:n Severi Savukoski ennen TWD-Länken kaksikkoa Axel Källberg ja Jesper Lindberg.
N-18-sarjassa oli mukana kaksi ajajaa, joista IK-32:n Erika Ingves ajoi voittoon ennen Tampereen Yrityksen Ida Kontkasta.

Tulokset:

Sunnuntaina joukkueaika-ajon SM-startti

Sunnuntaina 8.8. ajetaan joukkueaika-ajon SM-lähtö, jossa kilpailumatkana on 30 km.

Kortteliajon ja joukkueaika-ajon SM-kilpailujen lisäksi Oulussa ja Muhoksella ajetaan viikonloppuna kahden päivän etappiajo Tervaetapit, joka on myös junioreiden Kultainen kampi -osakilpailu.

ŠKODA Cycling Cup sai uudet johtajat

Kortteliajon SM-kilpailu oli myös ŠKODA Cycling Cupin osakilpailu. Miesten cupin johtoon siirtyi SM-pronssia ajanut Jurvan Voiman Riku Övermark ja naisten cupin johtopaikan otti Suomen mestari IBD Cyclingin Hanna Joronen.