Etusivu / Yleinen / Pyöräilyn yläkoululeiritys jatkuu Pajulahdessa lukuvuonna 2024–2025

Pyöräilyn yläkoululeiritys jatkuu Pajulahdessa lukuvuonna 2024–2025

perjantai 12.4.2024

Suuren suosion saanut kaikille pyöräilyn alalajeille suunnatun yläkoululeirityksen ilmoittautuminen on alkanut.  Pajulahden yläkoululeiritys on tarkoitettu 7.- 9. -luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille (tytöt ja pojat). Leirien tavoitteena on kehittää nuorten harjoittelu- ja elämäntaitoja monipuolisesti sekä yhdistää urheilu ja koulunkäynti joustavasti toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi. Leiritys on valtakunnallinen eli siihen voi hakea eri puolilta Suomea. Voit lukea tarkempaa tietoa yläkoululeirityksistä tästä liitteestä.

Lajiharjoittelussa toteutetaan Suomen Pyöräilyn linjauksia yläkouluikäisille liiton valmentajien vetämänä. Ominaisuusharjoittelussa ja elämäntaitojen opetuksessa noudatetaan Suomen Olympiakomitean Urheiluakatemiaohjelman ohjeistuksia. Valmennuskeskusympäristössä on erinomaiset olosuhteet päivittäiselle harjoittelulle, hyvät valmennuksen tukipalvelut sekä monipuolista tukea opintojen suunnitteluun ja toteutukseen.

Pyöräilyn lajivalmennuksesta vastaa Suomen Pyöräilyn nuorisovalmentaja Hiski Kanerva ja Suomen Pyöräilyn valmennuspäällikkö Mika Simola.

Hakeminen

Pajulahden yläkoululeiritykseen haetaan Pajulahden hakulomakkeen kautta. Lomakkeen löydät täältä. Hakuaika on 2.4.–14.7.2024.

Tiedustelut

Lisätietoja saat sähköpostitse Hiski Kanervalta hiski.kanerva@pyoraily.fi ja Mika Simolalta mika.simola@pyoraily.fi.

Yläkoululeiri - maajoukkuepolun alku