Etusivu / Uutiset / Kultainen Kampi loppukauden kalenteri

Kultainen Kampi loppukauden kalenteri

tiistai 22.9.2020

HelCX cyclocross-sarjan kaikki osakilpailut ovat mukana Kultainen Kampi Cupissa. Lisäksi sarjassa on mukana Valkeakoskella 7.11 järjestettävä KorkkisCX. Näin CX-kisojen määrä on suunnitellun viiden sijasta kuusi.  HelCX-kilpailusarjan sääntöjen mukaisesesti CycloCross kisoissa ei ole kalustorajoitteita luokissa 10-14v. Nähin sarjoihin voi siis osallistua myös esim. maastopyörällä. 16v ja vanhemmissa sarjoissa noudatetaan UCI Cyclocross kalustomääritelmiä.

Maantiellä Cup-kalenterissa mukana ollutta Korson Etappiajoa ei järjestetty, joten KK-maantie cupissa ajettiin suunnitellun kuuden sijasta vain viisi osakilpailua. Maantie- ja ratacupit on näin saatu jo päätökseen.

Maasto-cupissa on jäljellä vielä kaksi osakilpailua. Pirkka-MTB Tampereella 4.10 ja Laajavuori-MTB Maraton Jyväskylässä 10.10. Laajavuoressa kilpailumatka sarjoissa 10-14v tulee olemaan n. 17 km, joten luvassa on hieno päätös Maasto-cupille. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee vielä hakemaan Cup-pisteitä Tampereelta ja Jyväskylästä sekä CX-kisoista.

Katso KK-cupin säännöt
Vieraile HelCX -sivustolla