Etusivu / Yleinen / Kultainen Kampi -leiri Pajulahdessa kesällä 2024

Kultainen Kampi -leiri Pajulahdessa kesällä 2024

torstai 23.11.2023

Maantie- ja maastopyörillä ajettava ja kaikille nuorille pyöräilijöille suunnattu Kultainen Kampi -leiri järjestetään kesäkuun toisella viikolla su 9.6. – to 13. 9. 2024 ja on suunnattu U13–U19-ikäisille nuorille.

Kartoitamme tammikuussa alustavaa kiinnostusta leiriin. Sitovat ilmoittautumiset keräämme maaliskuussa, jolloin leiri tulee vahvistaa Pajulahden Urheiluopistolle. Mikäli emme saa tammikuussa riittävää määrää ilmoittautumisia, perumme leirin ja kehitämme toisenlaisia nuorten aktiviteetteja.

Leirin hinta on 300 € osallistujaa kohti ja se sisältää leiriohjelman ja -ohjauksen, majoittumisen 2–4 hengen hotellitasoisissa huoneissa (wc, suihku, tv, jääkaappi, liinavaatteet + pyyhkeet) Pajulahden Urheiluopistolla sekä aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan. Sisaralennus leirille on 10 %, jolloin osallistujakohtainen hinta on 270 €.

Lisätietoja leiristä saa nuorisovalmentajilta Hiski Kanervalta hiski.kanerva@pyoraily.fi, Severi Manniselta severi.manninen@pyoraily.fi ja allekirjoittaneelta. 

Suomen Pyöräilyn Nuorisovalmentajien puolesta,
Mika Simola
Valmennuspäällikkö
mika.simola@pyoraily.fi