Etusivu / Maantiecup / Kortteliajon ja joukkueaika-ajon SM-mitaleista ajetaan Oulussa 7.8.

Kortteliajon ja joukkueaika-ajon SM-mitaleista ajetaan Oulussa 7.8.

keskiviikko 4.8.2021

Oulussa järjestetään maantiepyöräilyn kortteliajon ja joukkueaika-ajon SM-kilpailut 7.–8.8. Kortteliajo on samalla myös ŠKODA Cycling Cupin osakilpailu.

SM-kortteliajot ajetaan lauantaina 7.8. linja-ajona Oulun tarkka-ampujakasarmin suljetulla 1,8 km korttelireitillä. Lähtö ja maali sijaitsevat puutalokasarmilla Kasarminkujalla. Naiset ajavat kilpailussa 40 minuuttia + 5 kierrosta ja miehet ajavat 60 minuuttia + 5 kierrosta.

Sunnuntaina 8.8. ajetaan joukkueaika-ajon SM-lähtö, jossa kilpailumatkana on 30 km.

Kortteliajon ja joukkueaika-ajon SM-kilpailujen lisäksi Oulussa ja Muhoksella ajetaan viikonloppuna kahden päivän etappiajo Tervaetapit, joka on myös junioreiden Kultainen kampi -osakilpailu.

ŠKODA Cycling Cup jatkuu Oulussa

Kortteliajon SM-kilpailu on myös ŠKODA Cycling Cupin osakilpailu. Ennen Oulun osakilpailua miehissä cupia johtaa GIF:n Johan Nordlund 40 pisteellä. Jurvan Voiman Riku Övermark on toisena 39 pisteellä ja IBD Cyclingin Anders Bäckman ja Akilles Green Teamin Ukko Peltonen ovat jaetulla kolmannella sijalla 30 pisteellä.

Naisten cupin kärjessä on Korson Kaiun Anniina Ahtosalo (60 p). Toisena on IK-32:n Minna-Maria Kangas (42 p) ja kolmantena IBD Cyclingin Hanna Joronen (38 p).

Cup-pisteet löytyvät osoitteesta:
http://www.tulospalvelu.profiili.fi/cup-pisteet/

ŠKODA Cycling Cup tulevat osakilpailut 2021:
7.8. SM-kortteli, Oulu
21.8–22.8. Syysetapit, Kankaanpää
28.8. Helsinki Velotour, Espoo
4.9. Simo Klimscheffskijn Muistoajo, Turku
12.9 Lattomeriajo, Pori