Etusivu / E-pyöräily / Kisaennakko: 17.12. Champs-Élysées

Kisaennakko: 17.12. Champs-Élysées

keskiviikko 14.12.2022

Gymrail-TalviCupin ensimmäinen esikisa vie osallistujat Pariisin kaduille. Luvassa on 4-6 kierrosta Zwiftin Champs-Élysées -reitillä kokonaismatkan ollessa n. 40km ja kilpailun kesto vähän alle tunti. Reitin korkeusero on maltillinen, mutta nousuosuudelle osuva välikirimaali saattaa pilkkoa porukkaa kisan edetessä. Odotuksissa on, että vahvat kiriajajat keräävät eniten pisteitä tässä esikilpailussa. Kilpailussa on mukana muutama isompi joukkue, joten joukkuestrategiat voivat tuoda yllätyksiä kisan kulkuun.

Kilpailussa jaetaan maaliintulojärjestyksen perusteella ja sen lisäksi jokaisella kierroksella kymmenellä ensimmäiselle välikirimaalin ohittaneelle. Lisäksi pisteitä saa vielä sprinttisegmentin läpi nopeimmin ajajat. Tarkemmat tiedot pisteistä löydät sääntökansiosta kohdasta Pyöräilyn Esports. Reittiin on hyvä perehtyä etukäteen, jotta sekä välikirimaali, että välikirisegmentti ovat tuttuja.

Lue lisää reitistä tästä.

Kilpailussa on neljä eri lähtöä A/A+, B, C/D ja E(vain naiset). Luokat A+:sta D:hen perustuu kilpailijoiden tasoihin perustuen W/kg arvoihin. Jotta kilpailu on tasapuolinen, kilpailijoita velvoitetaan päivittämään oikea pituus ja paino Zwiftiin ennen starttia ja tarvittaessa ennen jokaista kilpailua päivittämään paino.