Etusivu / Maantiecup / Jimi Aalto ja Essi Pelto-Arvo nopeimmat Turussa

Jimi Aalto ja Essi Pelto-Arvo nopeimmat Turussa

lauantai 4.9.2021

Maantiepyöräilyn ŠKODA Cycling Cupin kuudes osakilpailu, Simo Klimscheffskij’n muistoajo ajettiin Turussa lauantaina.

Simo Klimscheffskij’n muistoajo ajettiin Turussa lauantaina. Miesten 60 km kilpailun voitti TWD-Länkenin Jimi Aalto. Toiseksi tuli IBD Cyclingin Jussi Makkonen ja kolmanneksi Akilles Green Teamin Patrik Arola.

Naisten 40 km kilpailussa IBD Cyclingin Essi Pelto-Arvo. Toinen oli seurakaveri Anniina Hakkarainen ja kolmas Motion Finlandin Jonna Monto.

TS Kortteliajo sunnuntaina

Sunnuntaina Turun keskustassa on luvassa perinteikäs 63. TS-kortteliajo, jossa on miesten ja naisten yleisen luokan lähtöjen lisäksi M16-sarjan kilpailu. Naisten kortteliajo on 15 kierrosta ja starttaa klo 14.20. Miesten kortteliajo kestää 35 kierrosta ja sen lähtö on klo 15.

ŠKODA Cycling Cupin voitosta taistellaan tiukasti

ŠKODA Cycling Cupin voitosta on käynnissä tiukka kamppailu. Miesten cupin kärjessä jatkaa Jurvan Voiman Riku Övermark ennen IBD Cyclingin Anders Bäckmania. Kaksikon välinen ero on vain kolme pistettä. Kolmantena on IK-32:n Markus Auvinen. Kaikilla kolmella on vielä mahdollisuudet cupin voittoon.

Naisten cupin kärjessä on IBD Cyclingin Hanna Joronen. Toisena on Motion Finlandin Meri Helmi, joka on vain kahdeksan pistettä Jorosta perässä. Kolmantena on IBD Cyclingin Anniina Hakkarainen.

Cupin ratkaiseva osakilpailu ajetaan 12.9. Porissa (Lattomeriajot)

Cup-pisteet löytyvät osoitteesta:

http://www.tulospalvelu.profiili.fi/cup-pisteet/