Etusivu / Uutiset / Ikäluokkien Suomenmestaruudet ratkaistaan ensi viikonloppuna Syötteellä – ilmoittaudu mukaan!

Ikäluokkien Suomenmestaruudet ratkaistaan ensi viikonloppuna Syötteellä – ilmoittaudu mukaan!

sunnuntai 2.8.2020

Ilmoittautumisaikaa ikäluokkien Suomenmestaruuskilpailuihin on jatkettu ja vielä ehdit ilmoittautua mukaan mastereiden kauden pääkilpailuun. ISM ajetaan Syötteellä ja tarjolla on sekä väliaika- että yhteislähdöt. Lue lisää Terva-ajot ry:n kotisivuilta ja ilmoittaudu mukaan 3.8. klo 24 mennessä.

Mastercupia ei valitettavasti tällä kaudella kisata, eikä myöskään mastereiden pohjoismaidenmestaruuskilpailuja. Myös mastereiden MM-kilpailut on tältä vuodelta peruttu ja kilpailut on siirretty vuoden kuluttua ajettavaksi Bosnia Herzegoviniassa. Lisätietoja mastereiden MM-kilpailuista löydät UCI:n kotisivuilta. Tämän vuoden osallistumisoikeudet näihin kansainvälisiin arvokilpailuihin on siirretty ensi vuoteen sellaisenaan.

Yksi masterkauden kohokohdista eli Syysetapit Kankaanpäässä ajetaan normaalisti 31.8.-1.9. ja  Jyrki Lepistö toivottaa järjestäjien puolesta kaikki masterkisaajatkin lämpimästi tervetulleeksi ajamaan kilpaa Kankaanpäähän. Etapeilla on aina oma erityinen tunnelma ja toivomme mastereilta runsasta osaanotto, jotta saamme säilytettyä omat kilpailulähtömme.

Lisätietoa masterkilpailemisesta sähköpostitse beni.kauhanen@pyoraily.fi.