Etusivu / Uutiset / Hallitus esittäytyy: Tommi Eklund

Hallitus esittäytyy: Tommi Eklund

tiistai 12.4.2022

Suomen Pyöräily ry:n digitalisaatiovastaava on Tommi Eklund.

”Olen taustaltani IT-Nörtti. Aloitin ensimmäisen ATK-firmani 15-vuotiaana. Silloin pyöritettiin BBS:ä (Bulletin Board System)ja toimin The Last Generation BBS:n SysOppina. Sen jälkeen olen ollut 30+ vuotta eri IT-alan tehtävissä. Tällä hetkellä olen sovelluskonsultointifirman toimitusjohtaja sekä toimin useamman firman hallituksessa. Lisää ammatillisesta urasta voi katsoa:

https://www.linkedin.com/in/eklunto1/

Suomen Pyöräilyn hallituksessa olen nyt toista kautta. Vastuullani hallitustyöskentelyn lisäksi on digitalisaation edistäminen. Viime vuoden suurimpia työmaita oli liiton verkkosivujen ja UCI-integraation toteuttaminen. Tällä vuodelle tulossa on mm. tulospalvelun uudistusta ja SoMe-tekemisen mitattavuuden parantamista.

Pyöräily on minulle rakas laji. Tallista löytyy tällä hetkellä kahdeksan polkupyörää, joista kaksi on sähköpyöriä. Viime vuonna tuli ajettua pyörällä enemmän kilometrejä kuin autolla. Pyörällä suuntaan mieluiten metsään vuodenajasta tai säästä riippumatta. Metsässä pyöräily on loistavaa vastapainoa pääkoppaa rasittavalle tietotyölle.

Tämän vuoden kilpailut ja tapahtumat ovat osaksi päättämättä. Viime vuosina yksi kohokohta on ollut Kaldoavin 130 km Ultra-maastopyöräkisa. Tämän vuoden osalta tuo korvaantuu Saariselkä Stages -kisalla, johon olen jo ilmoittautunut. Kisojen lisäksi ajattelin osallistua retkiajotapahtumiin. Fillarihemmon järjestämä neljän päivän maastopyöräretki on yksi varteenotettavista retkiajotapahtumista. Myös Saimaa Cycle Tour 300 km maantietapahtuma upeine maisemineen kiinnostaa.

Suomi on täynnä mahtavia fillaritapahtumia eri tasoisille kuskeille. Yksi tapa tukea pyöräilyä on osallistua itse tapahtumaan tai olla mukana näiden ikimuistoisten tapahtumien järjestelyissä.

Ei muuta kuin kireitä ketjuja kaikille!”

Tommi Eklund