Etusivu / Yleinen / Hallitus esittäytyy: Jorma Paakkari

Hallitus esittäytyy: Jorma Paakkari

torstai 11.8.2022

”Olen nyt hallituksessa kuudetta vuotta ja matka on ollut melkoisen vaihtelevaa. Toiminnallisesti hyvän alun seurasi talouskriisi ja parin vuoden korpivaellus. Kriisistä selvittiin ja nyt viimeiset puolitoista vuotta ollaan taas päästy liiton perusasioiden pariin eli kehittämään suomalaista pyöräurheilua.

Hallituksessa vastaan mm. tv-yhteistyöstä ja olen HPYn hallitusvastaava. Lisäksi toimin tällä hetkellä liiton väliaikaisena toiminnanjohtajana, jossa roolissa vastaan mm. toimiston tekemisistä ja liiton arjen pyörittämisestä liittosihteerin kanssa.

Pyöräilijänä olen ns. aktiivikuntoilija. Ajan muutaman tuhat kilometriä vuodessa suurimmaksi osaksi maantietä, mutta myös jonkun verran maastoa. Osallistun harvakseltaan erilasiin kuntoajoihin, mutta en varsinaisiin kilpailuihin. Ajan eniten joko yksin tai vaimon kanssa ja joskus kavereiden, jos aikataulut sopivat.

Varsinaiselta urheilutaustaltani olen lento- ja koripalloilija.

Olen ollut urheilun parissa käytännössä koko ikäni. Ensin urheilijana sitten juniorivalmentajana ja liikuntatieteellisestä valmistuttuani urheilun järjestöelämässä ollen töissä mm. 4 eri lajiliitossa. Järjestöelämän jälkeen toimin pitkään TV Nelosen urheiluyksikön vetäjänä, kunnes muutama vuosi sitten palasin yksityisyrittäjäksi. Yritykseni kautta hoidan eri asiakkaiden tv-sopimuksia ja -tuotantoja sekä olen mukana erilaisissa urheilutapahtumissa konsulttina.

Pyöräilyn parissa työskentely on kiinnostavaa, koska lajilla on valtava kasvupotentiaali. Laji on globaalisti tosi iso, nykyiset vihreät arvot, terveellisten elämäntapojen korostaminen ovat kaikki asioita, jotka työskentelevät puolestamme.

Me olemme vielä tällä hetkellä ns. pieni liitto, mutta kovalla työllä meillä on mahdollisuus kasvaa keskikoisten liittojen joukkoon muutamassa vuodessa. Meidän on aluksi rakennettava liiton perusrakenne eli taloutemme ja hallintomme sellaiseen kuntoon, että sen päälle voi alkaa rakentaa toimintoja. Tämä työ on nyt hyvässä vauhdissa ja toivottavasti jo tämän vuoden puolella meillä on uutta kerrottavaa kehityshankkeista.

Pidetään ketjut kireinä ja hymy kasvoilla.”

Jorma Paakkari