Etusivu / Uutiset / Essi Niskakangas Suomen Pyöräily ry:n viestinnän asiantuntijaksi

Essi Niskakangas Suomen Pyöräily ry:n viestinnän asiantuntijaksi

perjantai 3.2.2023

Essi Niskakangas on aloittanut Suomen Pyöräilyn viestinnän asiantuntijana helmikuussa 2023. Viestintäasiantuntijan tehtäviin kuuluu erityisesti sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto ja kehittäminen sekä ulkoinen tiedottaminen. Essillä on kokemusta viestinnästä digitaalisissa kanavissa ja erityisesti sosiaalisen median strategisesta hyödyntämisestä. Sisällöntuotannossa tullaan pitämään entistä kattavammin mielessä eri ikäryhmien tavoittaminen ja pyöräilyn lukuisten alalajien huomioiminen.

Essi harrastaa pyöräilyä monin tavoin ja nimeää suosikkilajikseen cyclocrossin, jonka parissa syksyn viikonloput vierähtävät iloisessa seurassa välillä mutaisestikin kisaten. Tuttuja lajeja ovat myös maantiepyöräily ja maastopyöräily. Pyöräilyssä parasta on sen monipuolisuus, pyöräilyn kautta elämään tulleet ihmiset ja uudet kokemukset! 

Juuri aloittamassani tehtävässä haluan saada Suomen Pyöräilyn tekemän työn näkyväksi pyöräilyn harrastajien keskuudessa ja levittää pyöräilyurheilun ilosanomaa innostavalla otteella! Koska pyöräilyssä tapahtuu paljon niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, tarvitsen urheilijoilta, taustajoukoilta ja seuroilta apuja, jotta pysyn ajan tasalla kaikkien pyöräilyn alalajien tärkeistä tapahtumista. Otan erittäin mielelläni vastaan ajankohtaista tietoa, kuvia ja videoita, jotta voin tuoda urheilijoita ja eri lajeja kattavasti esille Suomen Pyöräilyn viestinnässä.

Yhteystiedot
Essi Niskakangas
050 359 4827 
essi.niskakangas@pyoraily.fi