Etusivu / Uutiset / Edustusoikeuden siirto ja jäsenmaksut

Edustusoikeuden siirto ja jäsenmaksut

perjantai 24.4.2020

Hallitus päätti kokouksessaan 20.4.2020, että seuransiirto on poikkeuksellisesti mahdollista 31.5.2020 saakka. Tämä siksi, että on niitä seuroja, jotka ovat lopettaneet toimintansa tai eivät ole maksaneet Suomen Pyöräilyn jäsenmaksua vuodelle 2020. Määräajan jälkeen (30.11.2019) tehdyt edustusoikeuden siirroista peritään korotettu kirjaamismaksu (100 euroa) vastaanottavalta seuralta. Lomake edustusoikeuden siirtoa varten löytyy liiton nettisivuilta. Allekirjoitettu lomake on lähetettävä postitse toimistolle tai ensisijaisesti skannattuna osoitteeseen toimisto@pyoraily.fi. Hallitus hyväksyy edustusoikeuden siirrot kokouksessaan.

Mikäli edustusoikeuden siirtoa hakeva pyöräilijä on aikaisemmin tänä vuonna lunastanut kilpailulisenssin vanhan seuran nimissä, on hänen lunastettava uusi kilpailulisenssi, ei välttämättä vakuutusta.

Jäsenmaksut 2020

Suurin osa Suomen Pyöräilyn jäsenseuroista on maksanut vuoden 2020 jäsenmaksunsa, mutta muutama jäsenseura ei ole vielä hoitanut velvoitettaan. Ne seurat, jotka eivät ole maksaneet jäsenmaksuaan ennen 30.4.2020, tullaan poistamaan lisenssijärjestelmästä (hobbydeed) toukokuun alussa. Jäsenseura palautetaan järjestelmään, kun jäsenmaksu on maksettu.