Etusivu / Yleinen / DH-kuski Kasper Hickman odottaa innolla kisakautta Cube Factory racing DH -tiimissä

DH-kuski Kasper Hickman odottaa innolla kisakautta Cube Factory racing DH -tiimissä

perjantai 23.2.2024

Suomen lupaava nuori downhill-kuski Kasper Hickman valmistautuu innolla tulevaan kilpailukauteen CUBE Factory racing DH -tiimin riveissä. Nuori urheilija kertoo odottavansa mielenkiinnolla haasteita ja kehitysmahdollisuuksia, joita uusi kausi tuo tullessaan. Kasper jakoi meille ajatuksiaan ja tunnelmiaan tiimiin liittyen sekä paljasti tavoitteitaan niin lähitulevaisuudelle kuin pitkäntähtäimen uralleenkin. Kasper on mukana Cube Factory racing DH -tiimin Next Generation -ohjelmassa.

Tiimi tuo mukanaan Kasperille paljon. ”Tiimi hoitaa puolestani oikeastaan kaiken niin, että nyt voin itse keskittyä täysillä treeneihin, ajamiseen ja tietysti koulunkäyntiin. Pääsen näkemään sisältä, miten ammattilaistiimi toimii, ja voin oppia paljon muilta tiimin jäseniltä, niin kuskeilta kuin henkilökunnaltakin. Tiimiin pääsy on korvaamaton tilaisuus näin nuorena ja tosi hieno kehittymismahdollisuus minulle.”

Kasperin kilpailukausi käynnistyy kesäkuussa kotimaassa ja ensimmäiset Eurooppa cupin kisat hän aloittaa näillä näkymin juhannuksena. ”Tällä kaudella tavoitteenani on menestyä mahdollisimman hyvin Euroopan cupissa ja EM-kisoissa sekä kehittyä lajissa. Tulevaisuudessa haaveenani on kilpailla maailmancupissa ammattilaisena.”

Ryhmäkuvassa on mukana koko CUBE Factory tiimi eli DH:n lisäksi XC-kuskit.

Vielä kauden 2024 U17-sarjassa ajava Kasper kertoo, että treenaamisen ja koulunkäynnin yhdistäminen on ollut välillä melko kiireistä, mutta onnistunut kuitenkin hyvin. ”Ajan tosi paljon ja monipuolisesti erilaisilla pyörillä vuoden ympäri. Tällä hetkellä olen Espanjassa ajamassa dh:ta. Käyn myös salilla ja treenaan harjoitusvastuksella. Minulla on tiimin puolesta fysiikkavalmentaja, ja lisäksi olen osallistunut Enduro-akatemian treeneihin.”

Kasper Hickmanin into ja sitoutuminen uraansa sekä pyrkimys kohti huippua ovat nähtävissä. Toivotamme hänelle menestystä tuleviin kilpailuihin ja onnea uralle!

Kuvat: CUBE Factory racing DH