Suomen Pyöräilyn jäsenseurat

© Krister Majander

Etusivu / Suomen Pyöräilyn jäsenseurat

Jäsenseurat

Suomen Pyöräilyn jäsenenä on yli sata valtakunnallista urheiluseuraa, joiden yhteistyö- ja edunvalvontajärjestönä liitto toimii. Jäsenseurat ovat aktiivisia kilpa- ja harrastepyöräilyn valtakunnallisia edistäjiä. Tutustu tarkemmin jäsenseurojen toimintaan seuraesittelyiden kautta.

Selaa jäsenseuroja

Etsitkö seuraa, jossa voisit aloittaa pyöräily harrastuksen tai kilpailemisen?

Seuraesittelyiden avulla löydät tietoa Suomen Pyöräilyn jäsenseuroista ja seurojen järjestämästä toiminnasta. Seuraesittelyt auttavat löytämään lähimmän seuran, jossa pyöräilyä voi harrastaa. Voit hakea seuraa alalajin tai maakunnan mukaan tai hakusanalla, kuten seuran nimellä.

Liity jäseneksi

Suomen Pyöräilyn jäsenseuratoimintaan pääsee mukaan liittymällä seuran jäseneksi. Seurajäsenyyttä voi tiedustella haluamastaan Suomen Pyöräilyn jäsenseurasta. Pyöräilyseuralle voi hakea Suomen Pyöräily ry:n liittojäsenyyttä. Liittyminen liittoon tapahtuu liity jäseneksi lomakkeen avulla. 

Seurajäsenyys

Seurajäsenyys edellyyttää liittymistä Suomen Pyöräilyn jäsenseuraan.

Liittojäsenyys

Pyöräilyseuralle voi hakea Suomen Pyöräily ry:n liittojäsenyyttä

Seurakirjeet

Suomen Pyöräily julkaisee kerran kuukaudessa jäsenseurojen toimijoille tarkoitetun seurakirjeen, johon kootaan ajankohtaisia ja hyödyllisiä asioita. Jos sinulla on hyvä aihe seurakirjeeseen, olethan meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella.

Selaa aikaisemmin lähetettyjä seurakirjeitä.

Seuramateriaali koottuna yhteen paikkaan

Jäsenseurojen tiedottamisen ja toiminnan toteuttamisessa hyödynnettävä materiaali kerätään seuramateriaaleihin.
Mikäli Sinulla on ajatus siitä, mikä olisi  seuratoiminnan kannalta tärkeää materiaalia lisättäväksi seuramateriaaleihin, olethan meihin yhteydessä yhteydenottolomakkeella.