Etusivu / Yleinen / Nuorten avoimet maajoukkueleirit Pajulahdessa keväällä 2025

Nuorten avoimet maajoukkueleirit Pajulahdessa keväällä 2025

keskiviikko 2.10.2024
Pajulahti Pyöräilyn yläkoululeiritys ja toisen asteen leiritys

Pyöräilyn nuorten avoimet maajoukkueleirit järjestetään jälleen keväällä 2025 Pajulahden urheiluopistolla. Leirit on suunnattu yläkouluikäisille ja toisella asteella opiskeleville kilpapyöräilijöille, ja valmennuksesta vastaavat Suomen Pyöräilyn valmentajat. Leirit ovat erinomainen mahdollisuus harjoitella monipuolisesti hyvissä olosuhteissa asiantuntevassa valmennuksessa.

Leirien ajankohdat

  • 7.–11.4.2025
  • 12.–16.5.2025

Leirien aikana ohjelmassa on laji- ja oheisharjoittelua, asiantuntijaluentoja pyöräilijän kehittymisestä sekä aikaa omatoimiselle opiskelulle. Leirien tavoitteena on kehittää nuorten harjoittelu- ja elämäntaitoja sekä yhdistää urheilu ja opiskelu saumattomasti. Urheilija sitoutuu lähtökohtaisesti molempiin kevään leireihin. 

Leirien hintatiedot

  • Leirin hinta: 350 € / henkilö / leiri
  • Hintaan sisältyy majoitus (2–4 hengen huoneissa), valmennus, luennot, oppimateriaalit sekä ruokailut (aamupala, lounas, välipala, päivällinen ja iltapala).
  • Jos leiriläinen tarvitsee majoituksen sunnuntain ja maanantain välille, extrayön hinta on 40 € (sis. aamupalan). 

Ilmoittautuminen

Seuraa Suomen Pyöräilyn uutisointia, sillä kerromme kun ilmoittautuminen aukeaa tammikuussa 2025. Ilmoittaudu viimeistään 19.3.2025.

Tervetuloa mukaan kevään nuorten avoimille maajoukkueleireille kehittämään taitojasi ja nauttimaan pyöräilystä muiden nuorten seurassa!