Suomen Pyöräilyn jäsenmaksulaskut on lähetetty maaliskuussa ja muutama seura on ilmoittanut, että lasku ei ole saapunut perille. Lasku on lähetetty siihen osoitteeseen, joka on liiton tiedossa. Siksi pyydämme, että jokainen seura ilmoittaa ajankohtaiset yhteystietonsa. Kustannussyistä, jokainen lasku tullaan tulevaisuudessa lähettämään sähköpostitse ja siksi pyydettävissä tiedoissa on erillinen kenttä sitä varten. Ne seurat, joilla on verkkolaskupalvelu ilmoittavat luonnollisesti sen.

 

Toinen tärkeä asia, joka Suomen Pyöräilyn on raportoitava Opetus- ja kulttuuriministeriölle, on seurojen jäsenmäärä per 31.12.2019. Ilmoittakaa ajankohtaiset tiedot osoitteeseen toimisto@pyoraily.fija otsikkokenttään ”Jäsenseuran yhteystiedot”.

Nämä tiedot tarvitsemme (*-merkityt kentät pakolliset):

Nimi (jäsenseura) *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelin *
Sähköpostiosoite *
Kotisivut
Sähköpostilaskuosoite *
Verkkolaskuosoite
Operaattori
Nimi (yhteyshenkilö)
Puhelin
Sähköposti
Titteli (puh.joht/siht./rahastonhoit.)
Jäsenmäärä 31.12.2019 *
Vastaathan 17.5.2020 mennessä