Etusivu / MTB Cup / Valkeakoskella kilpailtiin sunnuntaina kauden ensimmäinen XCM-cup-lähtö ja kolmas Kultainen Kampi -osakilpailu

Valkeakoskella kilpailtiin sunnuntaina kauden ensimmäinen XCM-cup-lähtö ja kolmas Kultainen Kampi -osakilpailu

torstai 10.6.2021

Kauden ensimmäinen XCM-cup-lähtö ja kolmas Kultainen Kampi-osakilpailu keräsivät KorkeakangasMTB -maastopyörätapahtumaan nimekkäitä osallistujia.

Maastollisesti Korkeakankaan reitti on Valkeakosken seudulle tunnusomainen, eli maasto on teknisesti varsin haastavaa. Korkeakankaan laskettelukeskus tarjoaa ratamestarille mahdollisuuden hakea reitille nousumetrejä ja sitä oli myös hyödynnetty. Kahden vuoden takainen tapahtuma muistetaan kilpailua edeltävän illan monsuunisateen (60ml vettä tunnin aikana) pehmentämästä reitistä. Tänä vuonna tapahtumaan saatiin kuiva ja paahteinen keli, kun mittarilukema kohosi + 25 asteeseen. Muutamia hieman märempiä kohtia lukuun ottamatta reitti oli varsin nopeassa kunnossa.

Tapahtumana Korkeakangas-MTB järjestettiin korona-aikaan tyypillisen minimaalisesti ilman yleisöä ja palkintojenjako seremonioita. Lähes kaksisataa lähtöviivalle asettunutta kuskia saivat tehdä kaikissa ikäluokissa täyden päivätyön, mistä piti reitin ja kuuman kelin lisäksi huolen miljoonat metsässä odotelleet hyttyset.

Kiitos kaikille osallistujille ja talkoolaisille, olette tuuletuksenne ansainneet!

Tulokset löytyvät Webscorer-sivustolta.