Etusivu / Uutiset / UCI Gran Fondo World Championchips 2023 – Glascow

UCI Gran Fondo World Championchips 2023 – Glascow

perjantai 16.6.2023

Maantiepyöräilyn ikäluokkien maailmanmestaruuskilpailut ajetaan Glascow’ssa 4.-7.8.2023. Tällä kerralla Glascow’ssa ajetaan myös maantiepyöräilyn avoimet MM-kisat.

Osallistumisoikeuden voi saada osallistumalla karsintakilpailuihin, joita järjestetään ympäri maailmaa. Suomen karsintakilpailu Tour Lakeland on valitettavasti peruttu.

Osallistumisoikeuden kilpailuun saavat kuitenkin automaattisesti kaikkien ikäluokkien maan mestarit (sekä aika-ajo että yhteislähtö). Jos voitit oman ikäsarjasi Suomenmestaruuden viime vuonna ja aiot osallistua MM-kisaan, ilmoita osallistumisestasi beni.kauhanen@pyoraily.fi Ilmoitus on pakollinen, jotta voimme ilmoittaa tietosi UCI:lle kilpailukutsua varten.

Lisäksi Suomella on käytettävissä kymmenen villiä korttia (viisi korttia naisille ja viisi korttia miehille), jotka ovat nyt haettavissa. Hae villiä korttia osallistumiseen 30.6.2023 mennessä vapaalla hakemuksella, jossa kuvaat lyhyesti kisamenestystäsi. Kerro hakemuksessa, missä ikäsarjassa kilpailet ja haluatko osallistua sekä aika-ajoon että maantiekilpailuun vai vain toiseen niistä. Jos hakijoita on enemmän kuin nuo viisi, ratkaistaan valinnat kilpailusaavutusten perusteella.

Lähetä hakemus 30.6.2023 mennessä beni.kauhanen@pyoraily.fi Lisätiedot Beniltä ja kilpailun verkkosivustolta Cycling Worldhamps.