Etusivu / Yleinen / Suomen Pyöräilyn maajoukkueasut ovat nyt kaikkien saatavilla

Suomen Pyöräilyn maajoukkueasut ovat nyt kaikkien saatavilla

perjantai 2.8.2024

Virolainen pyöräily- ja hiihtovaatteiden valmistaja moomoo on ollut Suomen Pyöräilyn vaatekumppani jo kolmen vuoden ajan. Tämän yhteistyön myötä kaikille pyöräilyn ystäville tarjoutuu mahdollisuus tilata laadukkaita Suomen Pyöräilyn maajoukkueasuja sekä ajankohtaista kisa-asua.

Suomen maajoukkueen vaatteiden lisäksi valmistamme tänä vuonna myös erikoispainoksena maajoukkueen kisa-asun, joka on saanut inspiraationsa kauniista Suomen metsästä.

moomoo

Tilaa ajankohtainen kisa-asu tai maajoukkueasu ja tue suomalaista pyöräilyurheilua tilauksellasi. 20 % myynnistä ohjataan Suomen Pyöräilyn nuoriso- ja huippupyöräilyn kehittämiseen. Tilausaikaa on 11. elokuuta saakka ja tilaukset toimitetaan 23. elokuuta mennessä. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja tilaukset toimitetaan Postin pakettiautomaatteihin. Tutustu maajoukkuetuotteisiin moomoon verkkokaupassa ja tee tilauksesi jo tänään.

moomoo Suomen Pyöräily

Moomoo vinkkaa, että he ovat ihanteellinen kumppani pienille pyöräilyseuroille, koska vaatteissa ei ole minimitilausmääriä vaan pienetkin erät onnistuvat. Moomoon kaikki toiminta tuotekehityksestä valmiin tuotteen toimitukseen sijaitsee samassa rakennuksessa Tartossa. Tämän ansiosta he voivat taata luotettavan laadun ja nopeat toimitukset tuotteille, jotka on suunniteltu sopimaan pohjoismaisiin sääolosuhteisiin. Ole siis rohkeasti yhteydessä moomoohon, jos seurasi tarvitsee uusia ajoasuja.