Etusivu / Yleinen / Nuorten Tour de Himmelfart 2024

Nuorten Tour de Himmelfart 2024

torstai 1.2.2024

Tanskan Odderissa ajettava Tour de Himmelfart on osa Suomen Pyöräilyn U17-ikäisten maajoukkueohjelmaa. Viiden etapin mittainen maantiekilpailu ajetaan helatorstaina 9.5. – lauantaina 11.5.2024. Kilpailussa ajetaan kolme maantiekilpailua, kortteli ja aika-ajo.

Ilmoittautuminen Tour de Himmelfart avautui 100 päivää ennen kilpailua tiistaina 30. tammikuuta 2024. Ilmoittautumisen auetessa on kilpailun hinta noin 100 € U15-sarjalaisille ja sitä nuoremmille ja 127 € U17- ja U19-sarjalaisille.

Lue lisää ja rekisteröidy kilpailuun ja majoituksiin.

Kilpailun kotisivut: tourdehimmelfart.dk

Suomen Pyöräilyn kilpailun koordinaattorina kilpailussa toimii nuorisovalmentaja Hiski Kanerva, joka auttaa osallistujia ennakkovalmisteluissa ja mahdollisuuksien mukaan matkajärjestelyissä. Kilpailussa on myös muita nuorten luokkia, kuten U15- ja U19, joihin suomalaisten nuorten toivotaan osallistuvan.

Suomen Pyöräily etsii kilpailumatkalle joukkueenjohtajaa / valmentajaa kilpailuun osallistuvien nuorten vanhempien keskuudesta. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan joukkueenjohtajana Tour de Himmelfartissa, ole yhteydessä Hiski Kanervaan ja Mika Simolaan sähköpostitse.

Mika Simola
mika.simola@pyoraily.fi

Hiski Kanerva
hiski.kanerva@pyoraily.fi