Etusivu / Uutiset / Kultainen Kampi CUP 2021

Kultainen Kampi CUP 2021

maanantai 29.3.2021

Kultainen Kampi CUPissa kilpaillaan tulevalla kaudella tuttuun tapaan neljässä eri lajissa sekä kokonaiscupissa. Lajeina maantie-, maasto- ja ratapyöräily sekä CycloCross.

Maantiecupissa on mukana 10 osakilpailua, joista kuuden parhaan kilpailun pisteet lasketaan mukaan kilpailijan loppupisteisiin. Mukana on maantie- ja korttelikisoja, yksi aika-ajo sekä neljä etappikilpailua.

Maastocupissa on mukana 20 osakilpailua, joista kahdeksan parhaan kilpailun pisteet lasketaan mukaan loppupisteisiin. Suurella kilpailumäärällä on haettu tasapuolista mahdollisuutta sarjaan osallistumiseen eri puolella Suomea asuville kuskeille.

Ratapyöräilyn viisi osakilpailua ajetaan Helsingin velodromilla. Nuorisoyksikkö kannustaa kaikkia mukaan kokeilemaan tätä hienoa ja hauskaa lajia. Erillistä ratapyörää ei junioriluokissa välttämättä tarvita.

CycloCross-kalenteri julkaistaan loppukesästä kun syksyn kalenteri on selvillä. Nuorisoyksikkö toivoo, että seurat ottaisivat laajasti  CX-kisoja järjestettäväkseen, jotta näitäkin kisoja saataisi CUP-kalenteriin laajalta alueelta ympäri suomea.

Katso Kultainen Kampi CUP:in kilpailukalenterin ja säännöt.