Kultainen Kampi Cup kokoaa nuoria pyöräilijöitä yli lajirajojen samoihin kilpailuihin, tavoitteena monipuolisuus ja kilpailullisuus.

KK Cup sisältää kokonaisuudessaan 20 kilpailua neljässä eri lajissa.  Kokonaiskilpailun pistelaskuun otetaan huomioon kuuden (6) kilpailun pisteet; enintään kolme kilpailua per laji. Lajicupissa jokaisen ikäluokan voittaja on eniten kolmen kilpailun aikana pisteitä keränyt nuori urheilija. Ollakseen mukana KK Cupin pistelaskussa, tulee pyöräilijän olla lajiliiton alaisen jonkin lajin pyöräilyseuran jäsen ja olla maksanut kaudelle lisenssi (Nappula- tai Nuorisolisenssi).

Kultainen Kampi Cup kilpailut lajeittain kaudella 2019: 

  • 8 maantiekilpailua (sis. 6 kilpailua huomioiden myös pohjoinen Suomi, mutta vain kolmesta parhaasta (3) kisasta lasketaan pisteet)
  • 4 maastokisaa
  • 4 ratakilpailua (plus yksi varapäivä, jos jokin kisa joudutaan perumaan sateen vuoksi)
  • 4 cyclocross-kilpailua, jotka kuuluvat Hel CX Cupin kokonaisuuteen
  • Cyclocrossissa kuitenkin huomioitava, että HEL CX Cupin kilpailuihin pääsee osallistumaan ilman lisenssiä. Mutta ollakseen mukana piostelaskennassa, tulee nuoren pyöräilijän olla lajiliiton alaisen jonkin lajin pyöräilyseuran jäsen ja olla maksanut kaudelle lisenssi (Nappula- tai Nuorisolisenssi). 

Kultainen Kampi Cup 2019_säännöt

Pistetilanne (kokonaiscupissa otettava huomioon käytyjen kilpailujen määrä)

KK Maantie
KK Maasto
KK Rata
KK CX

Kultainen Kampi Cup – kokonaispistetilanne

Lisätietoja
Nuorisoyksikkö