Tilauksen tila
Et ole vielä osallistunut
Hinta
Ilmainen

Turvallisen ja tasapuolisen kilpailun edellytys on että jokainen pyöräilykilpailuun osallistuja tuntee säännöt. Kilpailijan on tunnettava häntä koskevat säännöt myös seuraamusten välttämiseksi. Kilpailulisenssin edellytys on, että kilpailijalla  on mm. riittävä sääntötuntemus.

Tämä ”pyöräilijän sääntötuntemus” kurssi auttaa nimenomaan kilpailijaa perehtymään pyöräilykilpaluita koskeviin sääntöihin. Ajantasaiset kilpailusäännöt löydät sääntökansiosta.

Ohjeet

  • Rekisteröidy sivustolle omalla nimellä ja sähköpostiosoitteella. Sinulle tehdään tunnus sivustolle, ja jatkossa voit kirjautua sillä tunnuksella uudelleen.
  • Voit milloin vain keskeyttää kurssin suorituksen ja Kirjautumalla takaisin kurssille pääset jatkamaan siitä mihin jäit.
  • Opiskele jokainen jakso yksitellen järjestyksessä, ja Merkkaa valmiiksi opiskelemasi jaksot. Voit palata jaksoihin myöhemminkin.
  • Lopuksi voit vielä testata tietosi vastaamalla muutamaan kysymykseen. Tämä kannattaa ja täytyy tehdä, jotta tietosi kurssin suorittamisesta välittyy liittoon.