Kultainen Kampi Cup

Kultainen Kampi Cup kokoaa nuoria pyöräilijöitä yli lajirajojen samoihin kilpailuihin, tavoitteena monipuolisuus ja kilpailullisuus.

KK Cup sisältää kokonaisuudessaan 27 kilpailua, joista vähintään 8 kilpailuun tulee osallistua ollakseen kokonaiskilpailun pistelaskussa. Ollakseen mukana KK Cupin pistelaskussa, tulee pyöräilijän olla lajiliiton alaisen jonkin lajin pyöräilyseuran jäsen ja olla maksanut kaudelle lisenssi (Nappula- tai Nuorisolisenssi).

KK Cupissa tavoittelemisen arvoiset palkinnot

  • KK Cupin kaikkien lajien kokonaisyhteistulosten kolme parasta tyttöä ja poikaa per ikäluokka palkitaan monipuolisuudesta kauden lopussa Kultainen kampi -mitalilla sekä lisäksi hienoilla tuotepalkinnoilla, lahjoittajina muun muuassa Polar. Kokonaiscupin palkinnot pidetään jännityksessä vielä hetken aikaa.
  • Lisäksi jokaisessa lajissa (maantie, maasto, rata, BMX, trial) on myös oma viiden kisan lajicup ja jokaisen lajin oman luokan voittaja palkitaan 50 euron lahjakortilla asiantuntevaan pyöräliikkeeseen. Velosport (maantie, maasto, rata) ja Sportax (BMX, trial) lahjoittavat lajien palkinnot (arvo yhteensä 2000e)!

 

Kultainen Kampi Cup kilpailut lajeittain kaudella 2018: 

  • 6 maantiekilpailua (sis. 6 kilpailua huomioiden myös pohjoinen Suomi, mutta vain viidestä (5) kisasta lasketaan pisteet)
  • 6 maastokisaa *) (sis. 6 kilpailua huomioiden myös pohjoinen Suomi, mutta vain viidestä (5) kisasta lasketaan pisteet)
  • 5 ratakilpailua
  • 5 BMX-kilpailua
  • 5 trialkilpailua
    *) kuudesta kilpailusta kaksi (2) kisaa ”avoin pyörä kisoja”, eli XCO-/MTB-/XCM-kisan rinnalle kisajärjestäjä muokkaa helpomman radan tai B-linjat ja näissä kisoissa vapaavalintainen pyörä, maasturi, cyclo jne.

Kilpailukalenteri (lajien välilehdiltä omansa ja suluissa merkittynä KK Cup-osakilpailu)

Kultainen Kampi Cup 2018_säännöt

Esite jpg ja pdf

Yhteistyökumppanit (päivitetty 20.4.): 

Pistetilanne 2018