SM-maantie ja aika-ajo 2018

Etusivu » Tapahtumat » SM-maantie ja aika-ajo 2018
Ladataan Tapahtumat

Päivitetty: 02.02.2018

Vuoden 2018 Maantiepyöräilyn SM-kilpailut järjestetään Noormarkussa jo kolmannen kerran lyhyellä aikajaksoksolla (2008 Porin keskusta, 2013 Noormarkku ja 2018 Noormarkku).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisohjeet täällä

Aikataulu

Kilpailupäivien kulku ja ohjeet löytyvät täältä.

Pysäköinti

Kilpailijoiden ja yleisön pysäköinti kilpailukeskuksen viereisen Noormarkun Yhteisnäiskoulun piha-alueilla, (Museotie 12). Urheilutalon piha-alue on pääosin varattu järjestäjien etuautoille ja tuomariautoille sekä moottoripyörille sekä yhteislähtökilpailujen huoltoautoille.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksena toimii Noormarkun Urheilutalo (Finpyyntie 18, 29200 Noormarkku). Urheilutalolla on kilpailutoimisto, urheilijoiden pukuhuoneet, joukkueenjohtajien  ja tuomarineuvoston kokoukset ja kilpailunjärjestäjän puffetti yleisölle sekä toimitsijoiden ruokailut.

Reitti

Perjantaina ajettavien aika-ajojen lähtöpaikka ja maali ovat Laviantiellä Piilitien risteyken tuntumassa kuten 2013 ja 2015 SM-aika-ajokilpailuissakin. Yhteislähtökilpailujen reitti lauantaina ja sunnuntaina on 13,7 km pitkä. Reitillä on pari muutosta vuoden 2013 SM-reittiin. Maali on siirretty Rauhalammintien mäen loppuun huoltoalueen perään.

Lisätietoja reiteistä täältä.

Kilpailunumerot

Aika-ajossa käytetään käsivarsinumeroa sekä alaselkään kiinnitettävää numeroa. Yhteislähtökilpailuissa on käytössä kaksi numeroa ja runkonumerot.

Huolto

Aika-ajokilpailussa ruokahuolto ei ole sallittu.
Yhteislähtökilpailuissa kiinteä huoltoalue on Rauhalammintiellä maalialueen edellä loivassa mäessä. Teknisen huollon tulee tapahtua aina tienreunassa tai pientareella. Huoltoautossa olevilla pitää olla huoltaja- tai muu lisenssi. Yhteislähtökilpailuissa huoltoautoissa tulee olla VHF-kilpailuradio. Kilpailunjärjestäjä pyrkii järjestämään neutraalihuollon sekä ns. luuta-auton.

Tapahtuman ID: 1810