Keravan Kevätpolkaisu 2018

/, Kuntoajo, Maantiepyöräily/Keravan Kevätpolkaisu 2018
Ladataan Tapahtumat

Päivitetty: 12.02.2018

Kevätpolkaisussa on mahdollisuus haastaa itsensä kahdella eripituisella matkalla; täydellä 96km matkalla tai maltillisemmalla 48km matkalla. Kuntoajon täysimittainen matka ajetaan kahtena kierroksena. Kaikille osallistujille otetaan aika.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan onnistuu Lyyti-palvelun kautta. Jos osallistut vain Keravan Kevätpolkaisuun, ilmoittaudu täältä. Pyöräilyn kuntotapahtumiin (usea tapahtuma pitkin kautta) ilmoittautuminen tapahtuu täältä.

Keravan Kevätpolkaisun ennakkoilmoittautuminen päättyy 30. huhtikuuta. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista tapahtumakeskuksessa.

Tapahtuman hintaan sisältyy lämmin ateria (paistiliha- tai kasviskeitto).

Pysäköinti

Parkkitilat löytyvät Talman koulun takaa ajamalla mustapohjaisen Päiväkoti-kyltin suuntaan. Lisäksi parkkitilaa löytyy maalin jälkeen Talmankaarelta, autoja ei saa pysäköidä Talmankaarelle ennen maalia eikä Satotalmantien varteen josta lähtö tapahtuu.

Kilpailukeskus

Tapahtumakeskus sijaitsee Talman koululla (Satotalmantie 11, 04240 Talma) jossa parkkeraus, numeroiden lunastus, pukeutumis-/pesutilat ja kanttiini sekä arvontapalkintojen ja KevätPolkaisupalkintojen jako.

Reitti

KevätPolkaisun reitti kulkee pääasiassa Keravan ja Sipoon upeissa maisemissa, reitti kulkee viiden kunnan alueella (Sipoo, Kerava, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen). Reitin tiestö on normaalissa kunnossa, mutta välillä Nikkilä – Talma tie on huonossa kunnossa. Tällä osuudella tulee noudattaa erityistä tarkkaavaisuutta ja varovaisuutta.

Huolto

Huoltopiste reitin varrella sijaitsee Talmassa. Huollosta saa juotavaa sekä syötävää.

Tapahtuman ID: 2170