Eesti-Soome-pyöräilytapahtuma, Eesti-Soome jalgrattasõidule 2018

Etusivu » Tapahtumat » Eesti-Soome-pyöräilytapahtuma, Eesti-Soome jalgrattasõidule 2018
Ladataan Tapahtumat

Päivitetty: 12.07.2018

Tervetuloa juhlistamaan Viron 100-vuotista itsenäisyyttä pyöräretken ja yhdessäolon merkeissä sunnuntaina 12.8. Helsinkiin!

Liity mukaan onnittelemaan etelänaapuriamme osallistumalla joko Viron itsenäisyyspäivän (24.2.) innoittamalle 24,2 kilometrin Eesti-pyöräretkelle tai 100 kilometrin Eesti 100-kuntolenkille. Retkien jälkeen maalissa kokoonnutaan viettämään päivää yhdessä herkullisen keittolounaan ja musiikin kera.

Eesti 100-kuntolenkki, 100km:
Keskinopeusryhmiä on kaksi, 25 km/h ja 28 km/h. Kyseessä mukava lenkki, johon kannattaa liittyä, jos pidempi matka tuntuu luontevalta mainitussa nopeudessa ja mikäli on aiempaa kokemusta ryhmässä ajamisesta. Reitillä on hyvälaatuista hiekkatietä. Maantiepyörä on reitille hyvä valinta, aika-ajotankoja ei saa käyttää. Mukana liikkuu pyörähuolto.
Kesto taukoineen noin 4-5 tuntia.

Eesti-pyöräretki, 24,2 km:
Keskinopeus matkalla on noin 10 —15 km/h. Mukava pyöräretki Helsingin alueella rauhallisessa tahdissa, jonne voi osallistua kaikilla pyörillä. Reitit ajetaan ohjatussa ryhmässä ja mukana liikkuu myös pyörähuolto, joka auttaa teknisissä pulmatilanteissa.
Kesto taukoineen noin 2 tuntia.

Reitit julkaistaan elokuun alussa. Molemmilla matkoilla on yksi lyhyt tauko, joiden aikana tarjotaan osallistujille pientä purtavaa ja juotavaa. Lähtöalueella on mahdollisuus vaatesäilytykseen, ei kuitenkaan arvotavaroille. Huoltotoimenpiteitä on mahdollista suorittaa myös lähtö- ja maalialueella.

Maalissa osallistujille tarjotaan herkullista kalakeittoa, tuoretta leipää sekä mukavaa yhdessä oleilua Kaivopuistossa etelänaapuriamme juhlien!

Pyörä alle ja juhlimaan!

**

Tule tähista Eesti ja Soome sõprussidemeid ning Eesti 100. sünnipäeva mõnusa pühapäevase jalgrattasõiduga Helsingis!

12. augustil toimuva rattasõidu kavas on kaks distantsi: 24,2 km pikkune Eesti iseseisvuspäevast inspireeritud sõit ning pikem, 100 km distants, mis teeb kummarduse 100-aastasele Eestile. Finišis ootab osalejaid supp ning hea muusika.

Eesti 100, 100km:
Sõidu keskmine kiirus on 25 km/h või 28 km/h. Marsruut on sobilik neile, kellele meeldib sõita kiiremas tempos ja kellel on varasem grupis sõitmise kogemus. Osa teest on kvaliteetne liivatee. Sõidule sobib hästi maanteeratas, eraldistardi lenkstangi ei ole
lubatud kasutada. Kaasas sõidab hooldudsauto. Sõit koos puhkepausiga kestab umbes 4-5 tundi.

Eesti väljasõit, 24,2 km:
Sõidu keskmine kiirus on umbes 10-15 km/h. Sõidetakse Helsingis rahulikus tempos ükskõik millise rattaga. Sõidetakse juhitud gruppides, kaasa sõidab ka hooldusauto, mis abistab tehniliste probleemide korral. Sõit koos puhkepausiga kestab umbes 2 tundi.
Distantside täpsed marsruudid avalikustatakse augusti alguses. Stardipaigas on võimalik hoiustada riideid (v.a väärtesemed) ning teostada ka jalgrattahooldust.

Mõlema sõidu finiš on Kaivopuistos, kus osalejatele pakutakse maitsvat kalasuppi, värsket leiba ja toredat ajaveetmist.

Ratta selga ja tähistama!

Ilmoittautuminen

Osallistuminen Eesti-Soome-pyöräilytapahtumaan on maksutonta ja ilmoittautuminen tehdään ma 8.8. mennessä osoitteessa: https://www.hobbydeed.com/public/group/eesti-100/home Ilmoittautuminen on sitova. Paikkoja tapahtumaa on rajattu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Palun anna oma osalemissoovist teada hiljemalt 6. augustiks registreerudes siin: https://www.hobbydeed.com/public/group/eesti-100/home. Rattasõidul osalejate arv on piiratud ja loobumise korral saavad võimaluse järgmised osalejad.

Aikataulu

10:30 – 100km lähtö
12:30 – 24,2 km lähtö

Lähtöpaikka: Kaivopuisto. Lähtöalue sijaitsee Kaivopuistossa ravintola Kaivohuoneen läheisyydessä Isolla Puistotiellä.

14:00 Maalissa:
Maalissa tarjotaan herkullista kalakeittoa, leipää sekä mukavaa yhteisoleilua Kaivopuistossa etelänaapuriamme juhlien!

**
10:30 – 100km start
12:30 – 24,2km start

Stardipaik: Kaivopuisto. Stardipaik asub restorani Kaivohuone ees aadressil Iso Puistotie 1.

14:00 – Finiš:
Mõlema sõidu finiš on Kaivopuistos, kus osalejatele pakutakse maitsvat kalasuppi, värsket leiba ja toredat ajaveetmist.

Tapahtuman ID: 3905