Botniacyklingen/Botniapyöräily

/, Kuntoajo/Botniacyklingen/Botniapyöräily
Ladataan Tapahtumat

Päivitetty: 27.05.2019

Botniapyöräily kuluu n. 1000 osanottajineen Suomen Suurimpiin kuntopyöräilytapahtumiin. Tapahtuma saa kiitosta mahtavasta tunnelmastaan, hienoista järjestelyistään ja luonnonkauniista maisemistaan.

Yrityskilpailustamme on tullut menestys, joka motivoi liikkumaan ja lisää antoisaa yhdessäoloa. Jos teitä on samasta yrityksestä vähintään viisi, jotka läpiviette jonkin matkoista, voitte voittaa Yritysjuhlan, joka koostuu kolmen ruokalajin illallisesta Ravintola Strampenilla Vaasassa.

Ottakaa haaste vastaan ja tulkaa mukaan pyöräilemään!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumismaksut

 

ennen 15.6.2019 45 €

16.6–15.7.2019 55 €

15.7.2019 jälkeen 70 €

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 23.7 klo. 24:00.

 

http://botniacyklingen.fi/ilmoittautuminen/?lang=fi

Aikataulu

Kilpailunumero, infokirje, ruokalippu jne. jaetaan Norrvallassa Vöyrillä perjantaina 27.07. klo.: 15:00 – 20:00, sekä lauantaina 28.07. klo.: 06:00 – 09:00. Lähtö ja maali sijaitsevat Norrvallassa, Vöyrillä. Ensimmäinen lähtö on klo. 9:00, alkaen kilpailusarjalla. Klo 9:04 lähtee ensimmäinen ryhmä kuntoluokassa (106 km) ja sen jälkeen kahden minuutin välein 60 henkilön ryhmissä. LyhytBotnian osallistujat lähtevät matkalle alk. klo 09:30 ja ensimmäinen lähtö 67 km:n matkalaisille on klo 10:00. Viimeisenä lähtevät pyöräilijät jotka osallistuvat tapahtumaan nk. nojapolkupyörällä. Maalissa osallistujia odottaa mitali, diplomi, sauna, suihku ja uintimahdollisuus, sekä maukas lounas ”Elsas kök” ravintolassa.

http://botniacyklingen.fi/info/?lang=fi

 

Kilpailukeskus

Pohjanmaa, Vöyri, Vöyrintie 305-307, Norrvalla.

Norrvalla on alueen liikuntakeskus ja mainio paikka järjestää virkistystoimintaa ja harjoitusleirejä erikokoisille ryhmille.

Norrvallassa on liikuntaa varten moderni täysimittainen urheiluhalli, kuntosali voima- ja kuntoharjoitteluun, spinningpyöriä, kuntopolku, uimahalli ja terapia-allas, lämmitettävä tekonurmikenttä (105 m x 68 m) ja jalkapallohalli (64 m x 40 m).

Reitti

http://botniacyklingen.fi/info/kartta/?lang=fi

Kilpailu

Pyörän tulee olla tavallinen kaksipyöräinen pyörä toimivalla jarruilla. Hyväksymme myös nojapolkupyörät mutta tarvitsemme tästä ilmoituksen etukäteen. Pyörät joissa on nk. Triathlon-ohjaustanko (kts. kuvaa), eivät ole sallittuja.

Tapahtumassa on kypäräpakko.

Yleisiä liikennesääntöjä on noudatettava. Tapahtumassa on käytettävä oikeaa ajokaistaa. Poikkeaminen tästä säännöstä johtaa hylkäämiseen.

Kaikkien osallistujien tulee pysyä merkityllä reitillä. Poikkeaminen merkityltä reitiltä johtaa hylkäämiseen. Botniapyöräilyssä kaikki tiet ovat asfaltti- tai öljysorapäällysteisiä.

Huolto

Reitin varrella päivystää huoltoautoja jotka voivat tarvittaessa suorittaa pieniä huoltotoimenpiteitä. Mahdolliset varaosat laskutetaan pyöräilijältä myymälähintojen mukaan. Itse huoltotyöstä ei laskuteta. Punaisen Ristin paikallisosastot antavat tarvittaessa ensiapua huoltopisteillä.

 

Turvallisuus

Kilpailureittiä ei ole suljettu vastaantulevalta liikenteeltä

Palkinnot

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan  lahjakortti Prismaan (arvo 1000 €) + 4 kpl sunnuntailounasta 4:lle henkilölle ”Elsas kök” ravintolaan. Kilpasarjojen (sekä naisten että miesten) kolme parasta palkitaan 300 €, 200 € ja 100 € arvoisilla lahjakorteilla.

Tapahtuman ID: 5895