Päivitetty: 30.01.2018

Haluaisitko aloittaa trial-toiminnan pyöräseurassasi, mutta et tiedä miten?

Jos vastauksesi on kyllä, niin kannattaa osallistua 3-4.2.2018 Tampereella järjestettävään trialpyöräilyn ohjaajakoulutukseen. Ohjaajakoulutus järjestetään trialin talvileirin yhteydessä.

Koulutuksessa lajia aloittelevat leiriläiset toimivat oppilaina, ja heidän kanssaan käydään läpi trialin perusajotekniikat ja harjoitteet. Samalla tutustutaan lajin sääntöihin, pyöriin ja millaiset muut toimintaedellytykset tarvitaan, jotta omassa seurassa voisi käynnistää trial-treenit.

Vielä, jos omassa lähipiirissä on trialista kiinnostuneita junnuja, ne voi ottaa mukaan leirille. Leirin käytössä on muutamia trialpyöriä, joilla aloittelevat junnut voivat osallistua leirille ilman omaa trialpyörää.

Trialpyöräily on lapsia ja nuoria kiinnostava pyöräilylaji. SPU trial-lajijaosto saa jatkuvasti kyselyjä eri puolilta Suomea, jossa kysellään harrastusmahdollisuutta omalla paikkakunnalla. Ohjaajakoulutuksella tavoitellaan, että pyöräseuroille tulisi edellytykset käynnistää trial-toiminta omassa seurassa.

Ohjaajakoulukseen osallistuville koulutus on ilmainen. Leirille osallistuville junnuille leirimaksu on 35€. Lauantai-illan saunaillan ateriamaksu 10€/henkilö. Leirin järjestää Tampereen Pyörä-Pojat SPU nuorisoyksikön tuella.

ilmoittautuminen ja lisätiedot:
https://www.hobbydeed.com/public/group/suomen-trialpyorailijat/talvileiri-2018

Tapahtuman ID: 1729

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
03.02.
Loppuu:
04.02.
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.hobbydeed.com/public/group/suomen-trialpyorailijat/talvileiri-2018

Järjestäjät

Suomen trialpyöräilijät
Suomen Pyöräily ry

Tapahtumapaikka

Härmälän Trial halli
Hissikatu 3,
Tampere, 33900 Suomi
+ Google Map