Mastercupin pistetaulukko on nyt päivitetty ja tilanne useimmissa sarjoissa on todella tasaväkinen. Kauden päätöskilpailussa tullaan jakamaan 1,5 kertaiset pisteet, joten nyt koko kisaajajoukko Kankaanpäähään mukaan! Jyrki Lepistö tiimeineen on tehnyt hienoa työtä kisajärjestelyissä ja kisakeskus keskustan torilla on kerännyt poikkeuksellisen paljon yleisöä. Kilpailun on osa elite-luokan Skoda-cupia, mikä tuo oman mukavan lisän kisatunnelmaan. Etappikilpailun prologi ajetaan maantiepyörillä keskustan selkeällä radalla ja korttelissa kisataan keskustaa kiertävällä tutulla radalla. Sunnuntain maantiekilpailun reitti on selkeä ja kohtalaisen tasainen. Luvassa on siis kilpapyöräilyn superviikonloppu Kankaanpäässä! Tervetuloa kaikki nykyiset ja uudet kisakuskit!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.