Mastercupissa käydään tällä kaudella tiukkaa taistoa cupin kärkisijoista ja pistetilanne (pistetilanne 2.8.2019) on poikkeuksellisen tasaväkinen. Mikä parasta, olemme saaneet muutamia uusia kuljettajia tämän hienon lajin pariin, mutta mukaan mahtuu vielä mainiosti! Masterkisaaminen on reilua ja vaativaa kilvanajoa ikäryhmäsarjoissa, mutta hyvä henki ja turvallinen kisa-ajaminen ovat meille pokaaleja tärkeämpiä. Pistetaulukosta puuttuu joitakin ikäsarjoja ja tuloksia, joten laita viestiä beni.kauhanen@gmail.com ja täydennä/korjaa tietoja.

Mastercup jatkuu pyöräilyseura Idrottsklubben-32:n järjestämissä ikäluokkien Suomenmestaruuskilpailuissa Kirkkonummella 17.-18.8. Lue lisää ISM kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan kilpailuun tästä. Mastercup huipentuu Syysetapeihin Kankaanpäässä 31.8.-1.9. Tässä kauden Grande Finalessa (kuten myös ISM:ssä) jaetaan 1,5 kertaiset pisteet. Tervetuloa mukaan kisaamaan kaikki nykyiset ja erityisesti uudet kuljettajat!